Metro-portal.hr

objavljeno 20.11.2012. 11:28:00
MT. ADAMS

Pronađen ulaz u zemaljsku bazu NLO-a

Mt. Adams je mjesto na kojem se NLO-i viđaju stotinama godina, a sada je napokon pronađen ulaz u bazu

Ulaz u bazu izvanzemaljaca na planini Adams
Ulaz u bazu izvanzemaljaca na planini Adams (Screenshot YouTube)

Planina Adams u saveznoj državi Washington snažnije odjekuje u ušima ljudi koji se bave NLO-ima nego Roswell ili bilo koje drugo zvučno ime, jer se na toj lokaciji viđaju NLO-i još od vremena kad su Indijanci vladali krajem.

U podnožju planine nalazi se ECETI Ranch, duhovna zajednica koja inspiraciju traži u kontaktu s izvanzemaljcima i svakodnevnom praćenju NLO aktivnosti.

Scott C. Waring odlučio je potražiti ulaz u podzemnu bazu izvanzemaljaca, na temelju tisuća izjava svjedoka, od Indijanaca do policajaca i vojnika koji su vidjeli kako NLO-i ulaze u planinu na jednoj od padina.

Satelitske snimke otkrile su anomalije u pejzažu koje bi, prema Waringu, trebale biti mjesto ulaza u podzemnu bazu koji izvanzemaljci prikrivaju nekom svojom tehnologijom.

Pogledajte video i zaključite sami:

U istraživanju se poslužio i satelitskom snimkom koju je dobro proučio i ustanovio da je na planini vjerojatno skriven ulaz u izvanzemaljsku bazu. 

Sumnje koje je gajio i prije pregledavanja snimki potvrdile su anomalije u pejzažu koje su, prema njegovom tumačenju, posljedica izvanzemaljske metode prikrivanja ulaza. 

Na snimci je tako uočio vrtlog koji se nalazi pri vrhu planine, a koji navodno služi kao ulaz za podzemni kompleks u kojem izvanzemaljci imaju svoju bazu. Njegova teorija tako objašnjava i učestalost NLO-a oko planine, no kako još nitko nije pobliže istražio navodni ulaz u bazu na terenu, i ova teorija još čeka konačnu potvrdu. 
20.11.2012. 11:28:00
http://metro-portal.hr/pronadjen-ulaz-u-zemaljsku-bazu-nlo-a/74978/