Metro-portal.hr

objavljeno 20.04.2011. 08:42:37
NEŠTO SASVIM DRUGAČIJE

Promocija predstave Putnica Mističnog kazališta u knjižnici Bogdan Ogrizović

Dođite i pogledajte kako izgledaju duhovna iskustva izražena kroz future funk glazbu, MTV-jevske plesne točke, HD video i kompjutorsku grafiku...

Fotografija vijesti

Zagrebačka kulturna scena uskoro će biti obogaćena za jedinstveni spoj duhovnog i kulturnog kroz plesnu predstavu Putnica koju priprema skupina Mistično kazalište pod kreativnim vodstvom pisca, glazbenika i voditelja seminara osobnog razvoja Tomislava Budaka. Na predstavi je skupina intenzivno radila posljednjih godinu dana, a premijera će biti 13. svibnja 2011. u 20.00 sati u kazalištu "Trešnja", a sljedeća predstava je 20. svibnja u istom prostoru.

Predstavu čine originalna glazba, ples, gluma bez riječi i video projekcije i bit će izuzetno atraktivna - dođite i pogledajte kako izgledaju duhovna iskustva izražena kroz future funk glazbu, MTV-jevske plesne točke, HD video i kompjutorsku grafiku, live nastup Krešimira Oreškog i njegove grupe djembe svirača praćene s dva didgeridooa, ali i izravan prijenos energije univerzalnog polja te manifestaciju izvornih razina Kreacije.

Neke od tema kojima se „Mistično kazalište" bavi u svojim projektima jesu problematiziranje uništenja čovjekova okoliša, zagađenja „modernim tehnologijama", osobne transformacije i realizacije čovjeka u skladu s prirodnim principima, suživota s drugim ljudima i bićima na što je moguće višoj razini svijesti, ljubavi i poštovanja... U vrijeme posvemašnje dekadencije koja posebno zahvaća medije i umjetnost, rad ove skupine pravi je dašak svježine jer je temeljen na konstruktivnim vrijednostima kao što su bezuvjetna ljubav, princip svjetla ili univerzalna Istina doživljena kroz osobno i neposredno iskustvo.

Više o Mističnom kazalištu i predstavi možete pronaći na našim stranicama - www.MysticalTheatre.com

Rezervacija karata - mysticaltheatre@gmail.com

Promocija predstave održat će se u četvrtak 21. travnja u 18.00 sati u knjižnici Bogdan Ogrizović na Cvjetnom trgu. Promociju čini dvosatna multimedijalna prezentacija na temu putovanja duše koja će obuhvatiti sve teme i ideje izražene u predstavi.

Nakon prezentacije moći ćete kupiti i karte za obje predstave po cijeni od 80 kuna!

DONACIJE

„Mistično Kazalište" neovisna je skupina kreativnih osoba. Naš rad je u potpunosti volonterski, a čitavu produkciju predstave financiramo sami, bez bilo čije potpore.

Zato pozivamo sve osobe koje imaju takvu mogućnost da nas financijski podrže svojim privatnim donacijama ili sponzorstvom. Produkcija multimedijalne predstave koja uključuje potpuno originalan materijal - od glazbe, scenarija, video projekcija i koreografije pa sve do troškova najma dvorane, izrade kostima, financiranja plesnog ansambla te promotivnog materijala - uza sav naš rad i trud oko izvedbe zahtijeva također i velika materijalna sredstva.

Pored same predstave, svojom donacijom podržavate i našu težnju prema maksimalnoj kvaliteti te umjetničkoj slobodi i beskompromisnosti, a kako naš rad ima i naročito izražen edukativni i humanitarni aspekt, utemeljen na vrijednostima poput istine, bezuvjetne ljubavi, svjesnosti te odgovornosti za vlastiti život i društveni napredak, tako donacijom doprinosite i promociji ovakvih ideja.

Svoje donacije možete uplatiti na žiro račun ŠRD „Ritam zona" 
(Bele Bartoka 24/II, 10110 Zagreb, MB:1874446) - 2484008-1102790258, 
s naznakom "za Mistično Kazalište".

Za više informacija kontaktirajte nas na mysticaltheatre@gmail.com

20.04.2011. 08:42:37
http://metro-portal.hr/promocija-predstave-putnica-misticnog-kazalista-u-knjiznici-bogdan-ogrizovic/57932/