Metro-portal.hr

objavljeno 14.11.2013. 14:45:00
ROĐENDANSKI TULUM

Prokleto dobar Elemental

Još samo 2 dana do velikog koncerta velikog benda u Tvornici kulture, požurite po preostalih malo karata

Samo brzo, ostalo je malo ulaznica
Samo brzo, ostalo je malo ulaznica (Menart)

Sve je spremno za nezaboravni rođendanski koncert Elementala u zagrebačkoj Tvornici! Bend je posljednjih nekoliko tjedana neumorno radio na novom show spektaklu koji će ove subote, 16.11. predstaviti zagrebačkoj publici, a tijekom kojeg će se na pozornici pojaviti brojni gosti koji su međusobnom suradnjom obilježili 15 godina ovog velikog benda.

Među njima, naći će se legende zagrebačke hip-hop scene; DJ Oli do Boli i majstor na mikrofonu, MC Ink, koji su uz Remi i Shota bili dijelom prvobitne postave Elementala.

Osim njih, ovaj rođendanski show jednog od najpriznatijih regionalnih bendova upotpunit će ženski zbor Pičvajz, gudački kvartet, ali i breakdance plesači Atomic Dance Factoryja. Neponovljivi vizualni show osigurati će VJ dvojac Vawa. Za ugrijavanje, već od 21 sat, zadužen je prekaljeni DJ Radija 808 - Denna M.

Elemental na pozornicu Velikog Pogona u Tvornici izlazi u točno 22 h.

Nakon koncerta Elementala, tulum se seli u Mali Pogon Tvornice gdje fanove očekuju šmekeri zagrebačke elektronske scene - DJ Freez i DJ Basta. Ovom poznatom dvojcu u jednom trenutku pridružit će se i DJ Oli, finalist nedavno održanog svjetskog DJ natjecanja "Three3style" u Kanadi.

Elemental se svojim aktualnim singlom "Prokleta ljubav" posljednjih nekoliko tjedana popeo na prva mjesta većine radijskih postaja - tako su zasjeli na sami tron HR2 nacionalne top ljestvice Zlatka Turkalja, HR1 Top 20 ljestvice, HR Dubrovnik Cro Top 20 ljestvice, domaće top liste Unidu radija, Hrvatskog radija Karlovac, te su na samom vrhu mnogih radijskih top ljestvica diljem hrvatske. Osim radijskih top lista, „Prokleta ljubav" već neko vrijeme čvrsto drži sami vrh i MTV domaćice što dodatno ukazuje da Elemental i dalje svojim stihovima žari i pali!

Ima li bolje pozivnice za koncert Elementala u Tvornici?

Oni koji svoju ulaznicu još nemaju, mogu je nabaviti po 50 kn na pretprodajnim mjestima Tvornice Kulture ili preko servisa Entrio.hr i Eventim.hr. Kapacitet Tvornice Kulture je ograničen, a ulaznica je još vrlo malo. Ipak, bend je odlučio ponešto od posljednjeg kontingenta ulaznica sačuvati za vrata Tvornice, gdje će 16.11. za koncert biti potrebno izdvojiti 70 kn.

Elemental pratite na Facebooku i Twitteru, a slušajte na Youtube kanalu
Posjetite i službenu web stranicu benda http://www.elemental.hr/

14.11.2013. 14:45:00
http://metro-portal.hr/prokleto-dobar-elemental/81600/