Metro-portal.hr

objavljeno 08.10.2018. 10:33:00
STAND UP

Program Studija Smijeha od 8. 10. do 14. 10.

Dođite na Šarenu ovcu, Sextra Large i improvizacije u Studio Smijeha! Ovaj tjedan uz nastupe kućnih komičara možete uživati u palačinkama

Studio smijeha i ovaj tjedan ima sjajan program
Studio smijeha i ovaj tjedan ima sjajan program (Studio Smijeha)

Studio Smijeha pobrinuo se da ovog tjedna nikome ne bude dosadno! Već dvanaest godina za redom ovaj jedini comedy club u Zagrebu trudi se nasmijati, razveseliti i našaliti se sa svakim tko posjeti njihove showove. Na programu je ovog tjedna svaki dan nešto zanimljivo, tako da će svatko moći odabrati po svojoj volji, a da pritom sigurno neće pogriješiti! Ako se pritom osjećate kao da biste rado nešto priglizli, Studio Smijeha je u svoju ponudu uvrstio palačinke Marine Obradović koje svakako treba probati!

U ponedjeljak (8. 10.) će se pružiti prilika svima onima koji bi se htjeli okušati kao komičari da stanu na pozornicu i isprobaju jesu li njihove fore zaista smiješne. Kao što vjerni posjetitelji znaju, riječ je o I hate Mondays Open mic night showu, koji je zanimljiv baš zato što možete vidjeti komičare u nastajanju. Tko nastupa, zlo ne misli, zar ne? Za sve one koji su istog trenutka u ovoj referenci prepoznali film Kreše Golika, tu je kviz na koji se morate prijaviti!

U utorak (9. 10.) Studio Smijeha organizirat će Tko pjeva zlo ne misli pub kviz za sve ljubitelje istoimenog filma, a najbolji mogu računati na skroz simpatične nagrade.

Od ovog mjeseca dan za Novi tekst je postao srijeda. Naime, kućni komičari Studija Smijeha svakog mjeseca smišljaju nove fore tako da nikad ne gube na aktualnosti i svježini. Seriju listopadskih štoseva moći ćete čuti 10. listopada, i to od Tina Sedlara, Marka Dejanovića, Gorana Vinčića, Tihomira Psihomira Paravine i Vlatke Mifke.

Već duže vrijeme jedan od popularnijih showova svakako je tematski Sextra Large powered by Masculan koji zadire u škakljive teme s područja seksa. Ovaj mjesec na rasporedu je 11. listopada. Svaki posjetitelj dobit će iznenađenje na ulazu, a Studio Smijeha daje i garanciju na osmjeh na izlazu. Nasmijati se možete i sposobnostima kreativnih komičara Studija Smijeha u petak (12. 10.) na večeri improvizacijske komedije Improv night. Količinu smijeha koja pritom nastaje teško je opisati riječima, recimo samo da je improvizacijska komedija scenska forma u kojoj se sve smišlja na samoj sceni tijekom nastupa uz sudjelovanje publike.

U subotu na red dolazi show Šarena ovca obitelji najpoznatije hrvatske stand up komičarke Marine Orsag. Sigurno ćete se nasmijati komičnim situacijama Marinine obitelji te dogodovštinama kroz koje hoće-neće LGBT osoba u Lijepoj Našoj mora prolaziti.

Za detalje o vremenu održavanja nastupa, cijenama ulaznica i ostalim informacijama posjetite internetsku stranicu http://studiosmijeha.hr/ ili http://Facebook.com/StudioSmijeha. Ulaznice možete kupiti online ili na blagajni kluba.

08.10.2018. 10:33:00
http://metro-portal.hr/program-studija-smijeha-od-8-10-do-14-10/114713/