Metro-portal.hr

objavljeno 25.04.2016. 10:53:00
STAND UP

Program Studija Smijeha od 25.04. do 30.04.

Ponedjeljak je rezerviran za finale Open Mica koji će možda iznjedriti neku novu zvijezdu stand upa, a i ostatak tjedan pun je zabave

Ima svega ovaj tjedan
Ima svega ovaj tjedan (Studio smijeha)

PONEDJELJAK 25.04. u 20.30h Finale otvorenog mikrofona

Tražimo novog mladog/u komičara/ku koji će nastupati s našim rezidentima/cama i trebamo TVOJU pomoć u tome!

Dakle, u ponedjeljak pred vas izlaze najbolji open majkovci koje smo skupili na kvalifikacijama.

No, više od svega trebat će nam vaša pomoć da zajedno odaberemo komičara amatera koji će idući mjesec nastupati sa stalnim članovima Studija Smijeha.

Inače, večer Otvorenog mikrofona ili kratko rečeno open-majk je prilika za svakoga da barem na kratko postane stand up komičar. Sve što ti treba jest 7 minuta tvog autorskog stand up materijala i malo hrabrosti. 

Dođi i nasmij se, te podrži mlade nade i sudjeluj u izgradnji domaće stand up scene.

Voditelj večeri biti će Tin Sedlar.

Upad 15 kn uz rakiju dobrodošlice

SRIJEDA 27.04. u 20.30h „The Men Show" Tematska stand up večer

Jedna od najomiljenijih tematskih predstava vraća se na pozornicu Studija Smijeha!

Materijal je nov, a našu mušku ekipu osvježili smo i novim komičarima tako da će predstava biti zanimljiva i onima koji su je već pogledali.

Muškarci se ponekad, vjerovali ili ne, nađu u situaciji gdje u potpunosti ne razumiju svoje ljepše polovice. I onda dečki sami sebi pokušavaju objesniti u čemu je kvaka pa donose najnevjerojatnije razloge, opravdanja, promišljanja i zaključke. Kako to zvuči pogledajte na The men showu!

Naši će stalni komičari, oni muškog roda, pričati i bacati fore na muško-ženske odnose, seksu i ostalim sitnicama koje život čine ljepšima.

Dakle, savršena predstava za muškarce koji žele čuti ono što misle, a bed im je reći i za žene koje zanima kako radi muški mozak. Zašto smo najbolji u seksu, kako najlakše otvoriti staklenku krastavaca i priče kako zavode pravi muškarci, samo su neke od teme u koje ćemo zagrebati.

Pred vas s ultimativnim poznavanjem žena i muških odnosa, u nešto drugačijem sastavu, izlaze: Saša Turković, Tin Sedlar, Tihomir Paravina, Marko Dejanović i Josip Škiljo.

Upad 40kn

ČETVRTAK  28.04. u 20.30h Novi tekst travanj - zadnja izvedba

Došlo je proljeće, a s proljećem i novi materijal.

Novi materijal za travanj izvode: Marko Dejanović, Josip Škiljo, Saša Turković, Joža Vrban i Goran Vinčić.

Voditelj večeri biti će Domagoj Pintarić.

Ne propustite!

Upad 40 kn

PETAK  29.04. u 20.30h „Zov na Jelene" Stand up show

Spojili smo dvije Jelene, jednu iz Srbije, a drugu iz Srbije sa boravištem u Hrvatskoj.

Sraz Jelena je nešto što nikako ne smijete propustiti!

Jelena Radanović (SRB)

Široj populaciji poznata po tome što je 11.03.2004. bila redar u Sremskomitrovačkoj Gimnaziji.
Omiljena životinja joj je crv sumnje. Voli čitati teške knjige i posmatra prolaznike iz neposredne blizine. Onima koji su već bili na njenim nastupima poznata je po tome što ima mišljenje na sve teme, a pogotovo one o kojima nema pojma.
Na pitanje šta očekuje od daljeg bavljenja standupom, tužno je pogledala u daljinu i odgovorila: Borosane preko sindikata. 

Jelena Mandarić (HR/SRB)
Traži svoj debeli hlad i mjesto pod suncem. Nada se da će ga naći. Hejter u najbližem smislu riječi. Mrzi birokraciju i šalterske radnice. Zapravo je nježno biće koje se rasplače na Pampers reklamu. Jelena dolazi iz Srbije ali smo ju pripitomili i sada boravi u Zagrebu.

Upad 40 kn

SUBOTA  30.04. u 20.30h "From Russia with laugh" stand up show

"FROM RUSSIA WITH LAUGH" - stand-up show na engleskom jeziku iz Moskve!

Ako sve što znate o Rusiji dolazi iz James Bond filmova, ludih klipova na YouTube-u ili političkih vijesti, slika koju imate u glavi vjerojatno je - točna.

Ali, vječna zima, oštri naglasak, medvjedi, i votka, votka, votka (ima puno votke) nisu obavezno loša stvar, pogotovo ako znate sve okrenuti na šalu.

Kako je zapravo živjeti u Moskvi, jednom od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću tradicionalni istok i kapitalistički zapad, gdje se i Rusi osjećaju kao stranci, i gdje je jedina riječ na engleskom koju većina ljudi zna what (samo zato što tako počinje riječ votka), kroz humor i satiru ispričati će publici u Sloveniji, Hrvatskoj te Srbiji šarolika grupa mladih komičara, koji poznaju Moskvu kao svoj džep (ali opet ne previše, da ne privuku KGB).

Dva zapadnjaka; Milo Edwards (UK) i Adam Bobek (USA), dva sina Majke Rusije; Denis Nikolin (Rusija) i Gleb Tugushev (Rusija), i jedan post-jugoslaven; Igor Ignjačić (Hrvatska) pokušati će razbiti sve postojeće stereotipe o najvećoj državi na svijetu, i vjerojatno pri tome stvoriti nekoliko novih.

Stoga, ukoliko ste oduvijek željeli znati čime se bavi ruska mladež, kako se na ulicama ponaša policija, zašto su Rusi odlični prijatelji, mrze li u Moskvi strance ili ne, saznajte sve to i još puno više kroz sat i pol smijeha i zabave u obliku showa pod nazivom "From Russia with laugh" u izvedbi komičara iz udruge Moscow Comedy BAR.

Upad 40kn

Rezervacije za sve predstave vrijede do 20h na dan predstave. Ukoliko otkazujete molimo to učinite do 18 sati.

Rezervacije primamo na prastari fiksni telefon 01 5588 980 ili moderni mobilni uređaj 095 5103 129 ili preko naše veze u budućnosti na ulaznice@studiosmijeha.hr.

25.04.2016. 10:53:00
http://metro-portal.hr/program-studija-smijeha-od-25-04-do-30-04/97763/