Metro-portal.hr

objavljeno 18.01.2016. 15:31:00
STAND UP

Program Studija smijeha od 18.01. do 24.01.

Dvije tematske večeri i dvije većeri što samih, što miješanih Srbalja trebale bi biti dovoljna pozivnica za Studio smijeha ovoga tjedna

I ovaj tjedan zabava - garantirana!
I ovaj tjedan zabava - garantirana! (Studio Smijeha)

SRIJEDA 20.01. u 20.30h „7 SMRTNIH GRIJEHA" Tematski stand up

Bog je milostiv i oprostit će Vam ako se jednu večer nasmijete na Njegov račun i na račun Njegovih ovozemaljskih zastupnika. Svakako ne zaboravite sljedeći dan otići na ispovijed.

Voditelj programa outfitom je usklađen s temom showa, a očekujte i duhovitu propovijed.

Komičari/ke će se zafrkavat sa svim stvarima vezanim uz religije, crkvu, vjere, običaje i slično.

Zgriješiti će Marina Orsag, Miranda Lončar, Tin Sedlar, Domagoj Pintarić, Josip Škiljo i Marko Dejanović.

Upad 40kn

ČETVRTAK 21.01. u 20.30h „HEPI FEMILI" Obiteljsko - tematska večer

Koga volimo najviše na svijetu, a svaki dan zbog njih gubimo živce? Ne, Dinamo nije točan odgovor. Kao ni domaća politička scena. Najviše na svijetu volimo - obitelj! Krvi bi im dali, a sišu nam krv!

Od plačljivih klinaca, preko nadobudnih tinejdžera, izgubljenih adolescenata do smrtno ozbiljnih odraslih i zaboravljivih staraca, dotaknut ćemo se svih mogućih tati, mama, braće, sestara, djedova, baki, strina, ujaka, tetataka i tetkica i svih ostalih rodova obitelji koji nam kidaju živce. Pripremili smo najjače fore na temu obitelji, svite, rodbine i susjeda koji su nezaobilazni dijamanti u našim životima. Poput LEGO kockice na podu.

S vama će svoje najljepše obiteljske trenutke podijeliti: Marina Orsag, Miranda Lončar, Tihomir Paravina, Saša Turković i Josip Škiljo.

Upad 40 kn

PETAK 22.01. u 20.30h "KAJ BRE?!" Stand up show

Stand up „fajt" simboličnog naziva "Kaj bre?" spoj je best of stand up fora s naglaskom na hrvatsko-srpske odnose. Do ideje je došlo nakon tri godine zajedničkog rada i shvaćanja da još uvijek postoje tenzije između našeg i srpskog naroda, što nije baš najbolje za budućnost mladih obje države, a i prošlo je više od 20 godina od rata i možda je vrijeme da se neke stvari stave iza nas.

Marina Orsag (HR) i Aleksandar Perišić (SRB) su oboje bili u pionirima i samim time odrasli su u bivšoj Jugoslaviji pa doživjeli i raspad iste, te stvaranje novih država. Kako se na njih to odrazilo i kako doživljavaju odnose između te dvije države dvadeset godina kasnije možete vidjeti i čuti u ovom showu.

Upad 40kn.

SUBOTA 23.01. u 20.30h "OMEGA MAN" Aleksandar Perišić One man show

Ovaj sad već "srpski rezident" Studija Smijeha dolazi ponovo sa svojim showom. S obzirom da je iz Srbije i opis će biti na srpskom.

Nedefinisan - nije ni prošao pored teretane. Prošao kroz desetak romantičnih veza i isto toliko brakorazvodnih parnica. Jedna devojka mu je rekla: "Kakav si to čovek? Dam ti prst, ti hoćes celu ruku!" Tad je shvatio da posao ginekologa nije za njega. Sada je profesionalni vozač, velter kategorije. Posle prvog stand up nastupa trajno oslobođen vojne obaveze. Tolerantan na laktozu i na aflatoksin. Radio u agenciji za osiguranje gde je osigurao sve sem svog finansijskog spokoja. Želi da postane novi Richard Pryor, već je počeo sa tretmanima pigmentacije.

Stand up mu je omogućio da proširi krug ljudi koji ga ne podnose, sastanke Anonimnih Alkoholičara u svim bivšim jugoslovenskim republikama, kao i nebrojene prilike da shvati da ovaj posao nije za njega.

Na njegove nastupe nije preporučljivo dovoditi maloletne osobe, srčane bolesnike, osobe koje su preživele neku stresnu situaciju, menadžere, novinare, pilote, mašinovođe, oficire i pitomce vojnih škola i akademija, metaloprerđjivače, ribolovce, sveštena lica, Mirka Canglu sa Voždovca, ljude koji dele flajere na ulici, ambasadora Meksika, usamljenike, šaptače psima, apotekare, vilenjake iz Gospodara Prstena, zanatlije, vidovnjake, bilo koga ko je rođen na teritoriji opštine Varvarin, frizere, Tozovca, studente kontrabasa sa Akademije u Bukureštu... (lista nije konačna, update će uskoro uslediti).

Uglavnom, šou koji morate da posetite!

Upad 40kn.

18.01.2016. 15:31:00
http://metro-portal.hr/program-studija-smijeha-od-18-01-do-24-01/96072/