Metro-portal.hr

objavljeno 19.04.2011. 12:29:48
PARTIJANA

Produženi Uskrsni vikend u Sirupu

Partijanje u Sirupu ovog vikenda počinje u četvrtak, a završava u nedjelju, kad je upad ofarbano jaje

Vikend partijana u Sirupu
Vikend partijana u Sirupu (Sirup)

četvrtak, 21.04.2011

Sirup Live No.3 with Project MOF/Novi Sad/SER

Novo izdanje programa Live otvara Uskršnji vikend s mladim novosadskim bendom Project MOF, inače izabran za najbolji mladi bend u 2009. po izboru webzinea Popboks. Hrvatska publika imala ih je prilike vidjeti na prošlogodišnjem Hartera festivalu, gdje su nastupili kao pobjednici natječaja ''Oderi na Harteri''.

Project MOF prema vlastitoj definiciji svira drumcore s elementima elektronike i drum&bass-a, sa rock rifovima i enegrijom punka i hardcora. Svoju bazu fanova u početku gradi putem socijalnih mreža, što ih dovodi do prvih nastupa po Srbiji, ali i inozemstvu, a do sad su dijelili pozornicu sa velikanima kao što su Fun Lovin' Criminals, Sleigh Bells, Bloodgroup, Fuck Buttons i New Young Pony Club.

Pored gostiju iz Novog Sada, nastupit će i Radijator te Jan Frensin, cijena ulaznice je 30kn, a happy hour traje od 22h do 23h.

petak, 22.04.2011.

Blitz Kidz DE/EVOLUTION

Dvadesetdrugog dana mjeseca travnja godine gospodnje dvijetisućejedanaeste sprema se DEVOLUCIJSKI, KONTRAREVOLUCIONARNI, REAKCIONARNI, ANTI-ANTI BLITZ!

Prije svega, spalite svoje bijedne Che-guevara majice, svete rozarije, marksističke pamflete, aktivističke bedževe, minjaturne replike giljotine, povelje o ljudskim pravima, članske iskaznice boraca protiv krzna...Uništite svaki trag revolucije, napretka, humanizma, nade u pravedni svijet!

Pokorite se volji NAŠOJ!

Svi vi, obijesni, ispraznih duša, kitnjastih odora bez ordenja, svi vi, tako elegantni u svom predivnom nihilizmu, mizantropiji, besciljnom eskapizmu i antiutopizmu...

SVI-VI-PREKRASNI-SLATKI-ANTIREVOLUCIONARI-NEODOLJIVI-DIVNI-IZDAJICE-RODA-SVOGA-UMIŠLJENI-SEBIČNI-LJUDSKI-GADOVI...Pozvani ste na ovaj specijalni BLITZ DEVOLUTION PARTY!

limena glazba anti-anti marša:

DJ Felis Catus(SLO)

Band from Japan

P.D.Ricco (How Convinient)

Cijena ulaza je 30kn, a happy hour traje od 23 do 01h

subota, 23.04.2011.

Dubstep Sirup with Tunnidge/UK & Mono upstairs

TUNNIDGE (UK, Deep Medi/Chestplate)

www.tunnidge.com

Sve interesantniji UK dubstep producent, čiji uspjesi kulminiraju iz godine u godinu.

Tako je početkom ove doživio drugo izdanje za prestižni dubstep label Deep Medi Musik (osim toga objavljivao na Chestplate, Boka, Origin Audio), vrtio sa Distance-om na nedavnom 6. rođendanu DMZ clubbinga, a gromoglasan prijem kojeg je lani ostvario na Outlook Deep Medi Boat Party-u osigurao je ponovni poziv na ovogodišnje, nadolazeće izdanje Outlook festivala. Nakon Joker-a, Shackleton-a, Youngste, Radikal Guru-a, itd., još jedno ime iz vrha svjetske produkcije dolazi nam vrtiti dubstep u Sirup, i to ovog puta u subotu!

Uz Tunnidgea nastupit će i DMT te Meniga. Ulaz je 30kn prije 00h i 40kn poslije 00h. Happy hour traje od 23 do 01h.

nedjelja, 24.04.2011.

Uskršnji tulum s Mr DJ Darijom

Uskrs slavimo uz legendu hrvatske DJ scene, Mr DJ Darija i njegov allnighter na glavnom flooru Sirupa.

Ulaz je 30kn, a besplatan ulaz možete ostvariti ukoliko na ulaz donesete uskršnje jaje.

 

19.04.2011. 12:29:48
http://metro-portal.hr/produzeni-uskrsni-vikend-u-sirupu/57902/