Metro-portal.hr

objavljeno 18.07.2013. 12:37:00
FESTIVALI

Prodigy razvalili EXIT, slijedi Terraneo

The Prodigy su u odličnoj formi, a priliku da ih hrvatska publika vidi i čuje imaće već 7. kolovoza na Terra stage

Legende su u opakoj formi
Legende su u opakoj formi (Arhiva)

'The Prodigy su razvalili Main stage!', 'Prodigy "zapalio" Petrovaradinsku tvrđavu', 'Treću večer obilježila Prodigy eksplozija', 'Prodigy zatresao bedeme Petrovaradina', 'Ratnici iz "Prodigya" pokorili "Exit"!' su naslovi novinskih članaka kojima je u superlativu opisan nastup benda The Prodigy na upravo završenom Exit festivalu.

Ne samo da je njihov nastup okarakteriziran kao najbolji, najžešći i najeksplozivniji, The Prodigy su potukli rekord posjete glavne festivalske bine Exita sa preko 40 000 ljudi, koliko ih je slušalo u petak, 12.srpnja.

The Prodigy su u odličnoj formi, a priliku da ih hrvatska publika vidi i čuje imaće već 7. kolovoza, kada će ovaj legendarni sastav dovesti svoj 'Ratnički ples' na Terra stage festivala Terraneo festivala u Šibeniku!

Ovi ljudi su neuništivi! Njih možete voliti ili mrziti, ali nitko ne može osporiti činjenicu da su The Prodigy prava koncertna atrakcija, a to su naši gosti Liam, Keith i Maxim, po ko zna koji put, dokazali i na ovogodišnjem Exit festivalu, kada su, već po navici, napravili nogometnu atmosferu na prepunom Main stageu i održali još jedan koncert za pamćenje, navodi internet portal Telegraf iz Srbije.

Portali u regiji slažu se u ovoj ocjeni, pa tako 24sata.hr piše: Odradili su pravi spektakl! The Prodigy su definitvno zvijezde ovogodišnjeg Exit festivala, tportal.hr ističe nevjerojatnu energiju sastava Prodigy, a srpski portal Mondo dodaje: The Prodigy su razvalili Main stage!

Osim The Prodigy, ove godine od 07. do 09. kolovoza na Terraneo festivalu u Šibeniku nastupit će i My Bloody Valentine, Wu-Tang Clan, Aloe Blacc, Azealia Banks, Gang of Four, The Cribs, Calexico, Cloud Nothings, Woods, Mambo Kurt, Duncan Sheik, Koan Sound, Blond:ish, Pinkunoizu, Dubioza Kolektiv, Darkwood Dub, Kawasaki 3p, dok će se u okviru Red Bull Music Academy predstaviti Norman Jay, Dj Spinn & Dj Rashad, Jesse Boykins III, Tokimonsta, Rustam Ospanoff, MayaVanya, Kyodai, Mad Mats, Eddy Ramich, Davor O, Audio InFunktion, Maja Milich, Jan Kincl... Program po danima i informacije o izvođačima možete pronaći na službenoj stranici festivala www.terraneofestival.com

Zahvaljujući MasterCard Europe, Erste Card Clubu i Erste banci - Terraneo festival ove godine postaje tehnološki najnapredniji događaj ovakve vrste u Hrvatskoj i prvi festival u Hrvatskoj koji uvodi posebnu festivalsku karticu i beskontaktno plaćanje MasterCard® i Maestro® beskontaktnim karticama!

Trenutna cijena festivalskih ulaznica iznosi 419kn a kamp ulaznica 200kn plus 21kn boravišne pristojbe za pet dana boravka u kampu. U prodaji su i dnevne ulaznice po posebnoj cijeni od 200 kuna. Ulaznice se prodaju na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima te online na www.eventim.hr te novo - u šibenskom klubu Azimut.

Detalje o ponudi kampa, izvođačima, popratnim sadržajima, akcijama, galerijom slika, kao i načinima kupovine karata, možete pronaći na službenoj stranici festivala www.terraneofestival.com.

18.07.2013. 12:37:00
http://metro-portal.hr/prodigy-razvalili-exit-slijedi-terraneo/79323/