Metro-portal.hr

objavljeno 09.01.2013. 13:58:00
KULTNA EKIPA

Prodano 6 tisuća ulaznica za koncert Rammsteina u Ljubljani

Do sada je prodano više od 6000 ulaznica, što je više od polovice ukupnog kapaciteta Centra Stožice

Fanovi navalili na ulaznice
Fanovi navalili na ulaznice (Arhiva)
U posljednje dvije godine, koncerte s turneje "Made in Germany" njemačkog kultnog benda Rammstein vidjelo je više od 1,3 milijuna ljudi diljem svijeta: u Meksiku, SAD-u, Južnoj Africi, Australiji, Kanadi i Europi. Njihovo putovanje se nastavlja! Na novoj turneji moćni Rammstein, čiji su koncerti poznati po spektaklima s puno pirotehnike, gotovo doslovno će zapaliti Centar Stožice u Ljubljani, u utorak, 30. travnja 2013.

Očekivano, interes za koncert u Ljubljani je iznimno velik. Do sada je prodano više od 6000 ulaznica, što je više od polovice ukupnog kapaciteta Centra Stožice. Također, u susjednim zemljama je vrlo jak interes za koncert stoga požurite s kupnjom ulaznica kojih je svakim danom sve manje u prodaji.

Ulaznice za ovaj odlični koncertni događaj mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima sustava Eventim te online na www.eventim.hr te www.eventim.si.

(Značajnija prodajna mjesta u Sloveniji su Petrol benzinske postaje, City Park blagajna, Europark (Maribor), LPP, e-studentski servisi, Hipermarketi Merkatora...)

09.01.2013. 13:58:00
http://metro-portal.hr/prodano-6-tisuca-ulaznica-za-koncert-rammsteina-u-ljubljani/75884/