Metro-portal.hr

objavljeno 29.06.2009. 11:07:12
rasplet počinje

Procurili nalazi autopsije Michaela Jacksona

Potpuno suprotno prvim izjavama, Jackson je bio u užasnom fizičkom stanju

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)

Odvjetnik Jacksonovog privatnog liječnika izjavio je da je dr. Murray stigao u vilu i našao Jacksona u sobi na krevetu. Michael više nije disao, no imao je slab puls i Murray ga je počeo oživljavati i naložio da se pozove Hitna služba. Ustvrdio je da liječnik nije dao Jacksonu nikakvu injekciju Demerola ili bilo čega sličnog, što bi uzrokovalo zastoj srca.

S druge strane, nakon što je prva obdukcija završena, u javnost su stigle informacije da Jackson nije bio u tragičnom stanju, no današnje vijesti govore drugačije. Imao je samo 44 kile, a u želucu su pronađene samo neprobavljene tablete, od hrane nije bilo ni tragova u tijelu.

Osim toga, Jackson je bio gotovo potpuno ćelav i nosio periku, jer je na glavi imao samo paperje, četiri rebra bila su polomljena kao posljedica oživljavanja, a pronađena su i četiri svježa uboda u predjelu srca, kada su ga pokušali pokrenuti na taj način.

Uz to, cijelo tijelo bilo je prekriveno ubodima injekcija, najviše na nogama, gdje si je Jackson ubrizgavao lijekove protiv bolova. Na tijelu su pronađeni ožiljci od najmanje trinaest plastičnih operacija, a most nosa je potpuno nestao, kako su mediji nagađali već godinama.

Tužna slika kralja popa kojoj se konture pojavljuju nakon njegove smrti zasjenjena je obožavanjem i odanošću fanova, koji nemilice kupuju njegovu muziku na iTunesima i u dućanima, tako da će vjerojatno ponovno zasjesti na prva mjesta top lista.

Situaciju je možda najbolje opisao njegov otac Joe, koji je rekao da je ovo sada lijepo i krasno, ali da su se ljudi tako trebali ponašati prema Michaelu i dok je bio živ.

29.06.2009. 11:07:12
http://metro-portal.hr/procurili-nalazi-autopsije-michaela-jacksona/19149/