Metro-portal.hr

objavljeno 14.06.2019. 20:01:00
HE HE

Pročitajte muški govor tijela i shvatite što želi

Ako ne želite biti među onim ženama koje se stalno žale da ne razumiju muškarce... evo par znakova i njihovog značenja

Kako ga odmah provaliti :)
Kako ga odmah provaliti :) (Arhiva)

Govor tijela puno je jasniji i otvoreniji od "normalnog" govora, samo treba znati protumačiti signale koje muškarac šalje...

Stoga, ako ne želite biti među onim ženama koje se stalno žale da ne razumiju muškarce... evo par znakova i njihovog značenja:

Drži vas za ruku u javnosti - nikakvo revolucionarno otkriće koje i same niste već mogle protumačiti - pokazuje svijetu da ste samo njegova. Muškarci koji partnericu nježno i ponosno drže za ruku žude za bliskom emotivnom vezom.

Gestikulira malo previše - muškarac koji toliko maše s rukama dok s vama razgovara da vam lagani povjetarac mrsi kosu je, vjerovali ili ne, izvrstan ljubavnik. Stručnjaci tvrde da su takvi tipovi najčešće vrlo darežljivi i pažljivi kada je u pitanju vruće valjanje ispod pokrivača.

Gladi se po trbuhu - takva gesta ukazuje da vaš partner od vas želi čuti kako je on pravi kapitalni ulov, frajer bez premca. Takvi tipovi najčešće svoje osjećaje iskazuju djelima, a ne riječima. Ako želite da vam pokaže prave osjećaje morat ćete prvo zadovoljit njegov ego.

Liže usne - Muškarci koji pucaju od požude izgledat će kao da umiru od gladi, a upravo je i to slučaj, glad za vama. Stoga, ako uočite partnera kako se oblizuje dok vas gleda znajte da vas žarko želi.

Pokazuje vam dlanove - kada vam vaš partner prilikom konverzacije pruža ruku tako da su mu dlanovi okrenuti prema gore znajte da ga imate u šaci. Takva gestikulacija znači da on želi s vama ostvariti duboku emocionalnu vezu.

Ruka na bedru, boku ili na leđima - Ako vas partner primi i drži za jedan od ovih senzualnih dijelova tijela bez da je postepeno došao do toga, držanjem ili milovanjem ruke, znači da ga totalno i neporecivo seksualno uzbuđujete.

Sočan i dugotrajan poljubac - "Intenzivan poljubac koji traje duže od 10 sekundi znači da je vaš partner u glavi s vama vodio ljubav cijeli dan" kaže Audrey Nelson, autorica knjige o neverbalnoj komunikaciji između spolova. Ovo vam je znak da će akcija u spavaćoj sobi biti vrlo intenzivna.   

14.06.2019. 20:01:00
http://metro-portal.hr/procitajte-muski-govor-tijela-i-shvatite-sto-zeli/119028/