Metro-portal.hr

objavljeno 02.12.2013. 23:02:00
ZAPAMTITE :)

Prirodni afrodizijaci za ženski libido

Prirodni afrodizijaci podižu libido na zdraviji način, pa evo četiri stvari koje trebate uvijek imati pri ruci kad vam neka djevojka svrati na piće ...

Kakao s cimetom - napaljujuća kombinacija
Kakao s cimetom - napaljujuća kombinacija (Arhiva)

Već smo objasnili muškarcima što treba znati kako bi bili majstori među plahtama, no uvijek je dobro imati pomoć u vidu nekog afrodizijaka koji, naravno, spada u legalne kategorije. Ako niste sami po sebi afrodizijak tipa Brada Pitta ili Georgea Clooneya, pažljivo pročitajte članak do kraja, bit ćete nam zahvalni.

Dakle, prvi je na redu kakao. Sirovi kakao spada u superhrane po svojim antioksidativnim karakteristikama, no jeste li znali da je usput i afrodizijak? Naime, kakao sadrži anandamid koji se u kombinaciji s antioksidansima i magnezijem pretvara u afrodizijačku bombu.

Cimet pomaže pri ubrzavanju metabolizma, ali jednako kao i muškatni oraščić ili đumbir ubrzava krvotok u trbuhu i karlici, pa u kombinaciji s kakaom predstavlja apsolutnu dobitnu kombinaciju za žene. Stoga, ove dvije stvari uvijek morate imati u kuhinji svog samačkog stana, uz štogod mlijeka kako bi mogli ponuditi topli kakao nakon šetnje po hladnom vremenu.

Shatavari, vrsta indijske šparoge poznat je pod imenom "ona koja ima tisuću muževa" jer podiže ženski libido u neslućene visine, a u Indiji kao tradicionalno koriste kao ženski tonik za pomlađivanje. Da, posadite ga u teglu, naravno!

Za kraj smo ostavili datulje, slatko egzotično voće koje ide u mnoge slatkiše, a lukavi je Arapi kombiniraju s mlijekom i cimetom kako bi napravili savršen afrodizijak za žene.

02.12.2013. 23:02:00
http://metro-portal.hr/prirodni-afrodizijaci-za-zenski-libido/81913/