Metro-portal.hr

objavljeno 16.03.2014. 20:14:00
MMM

Prirodni afrodizijaci koji dokazano rade

Svi će vam na pitanje o prirodnim afrodizijacima početi pričati o oštrigama, rogu nosoroga i sličnim egzotama, no zapravo na raspolaganju imamo vrlo učinkovite obične namirnice

Avokado poboljšava cirkulaciju ... :)
Avokado poboljšava cirkulaciju ... :) (Arhiva)

Ako razmišljate što bi moglo na brzaka prigristi, a da vas pritom i dovede u seksi raspoloženje, ne morate odlaziti u trgovine egzotičnih proizvoda ili seksi shopove, dovoljno je malo prozujati kuhinjom.

Za početak, avokado je jedna od namirnica za koju nikad ne biste pomislili da ima takav učinak, no bogatstvo nezasićenih masti poboljšat će cirkulaciju u tijelu, što će, naravno, imati vrlo dobar učinak na mušku potenciju.

Bademi su puni cinka i selena koji dokazano imaju utjecan na zdravlje genitalnih organa i jačanje libida, pa bi ga uvijek trebali imati na stolu. Uz to, iskoristite sezonu jagoda koje poboljšavaju kvalitetu sperme muškarcima, a reproduktivno zdravlje ženama. 

Rikola oduvijek u narodu ima reputaciju afrodizijaka, a moderna su istraživanja to dokazala, pa neka bude uvijek u salati. Narod od davnina preporučuje i smokve, pa bi i taj savjet naših baka trebalo poslušati. 

Za kraj, citrusi imaju bogatstvo antioksidansa i ostale zdrave sastojke koji čuvaju zdravlje muških reproduktivnih organa, a nova istraživanja kažu da imaju odličan utjecaj na seksualnu želju žena. 

16.03.2014. 20:14:00
http://metro-portal.hr/prirodni-afrodizijaci-koji-dokazano-rade/83846/