Metro-portal.hr

objavljeno 21.09.2019. 13:29:00
ZAPAMTITE!

Prirodne tehnike uklanjanja boli

Bol ponekad nastaje zbog ukočenosti zglobova ili napetosti mišića, a u tim trenucima masaža može donijeti olakšanje jer masažom opuštate ukočene zglobove

Riješite se bolova na prirodan način
Riješite se bolova na prirodan način (Arhiva)

Kad nas boli tražimo najefikasnije rješenje koje bi nam u najbržem mogućem roku moglo pružiti olakšanje. Zato u trenucima boli najčešće posežemo za tabletama i zanemarujemo koliko upotreba kemije dovodi do taloženja štetnih supstanci, zbog čega organizam ima težak posao da pročisti i izbaci sav štetan materijal.

Na uputstvima o upotrebi svakog lijeka možete pronaći i moguće nuspojave, a nikada ne možete znati koliko će te nuspojave zahvatiti i vas.

Zato je najsigurnije i najpametnije okrenuti se prirodnim tehnikama, koje su jednako efikasne kada je riječ o uklanjanju bolova.

Ukočenost zglobova

Bol ponekad nastaje zbog ukočenosti zglobova ili napetosti mišića, a u tim trenucima masaža može donijeti olakšanje jer masažom opuštate ukočene zglobove, zgrčene mišiće i potičete cirkulaciju. Upravo zbog toga i sami liječnici preporučuju masažu kao dodatni tretman u liječenju brojnih bolesti.

Sve savjete pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
21.09.2019. 13:29:00
http://metro-portal.hr/prirodne-tehnike-uklanjanja-boli/120814/