Metro-portal.hr

objavljeno 21.02.2014. 13:14:00
SAVJETI

Prirodna maska za zatezanje lica

Nemate love za botoks ili vam ne pada na pamet izgledati kao voštana figura? E, za takve imamo jednako učinkovit prirodni recept!

Tri dana po pola sata i izgledate kao novi
Tri dana po pola sata i izgledate kao novi (Shutterstock)

Rado biste bili u najboljem izdanju za neko važno druženje, ali nemate love za skupe kreme ili botoks kojim bi malo ispeglali bore i zategnuli lice? Iskreno, nemamo ni mi, ali imamo sjajnu ideju kako to napraviti besplatno i jednako učinkovito, uz prirodan izgled.

Dakle, sve što vam treba je žlica gustina, pet žlica soka od mrkve i žlica kiselog vrhnja i tri puta po pola sata vremena.

Žlicu gustina umiješajte u pola čaše vode da se potpuno rastopi i zatim prelijte u lončić, dodajte 400 ml kipuće vode i miješajte pjenjačom dok se ne zgusne, pazeći pritom da se ne stvore grudice.

Ostavite gustin da se hladi, pa kad dođe na prihvatiljivu temperaturu umiješajte pet žlica soka od svježe iscjeđene mrkve i žlicu kiselog vrhnja. 

Nanesite masku na očišćeno lice, ostavite da djeluje pola sata i nježno isperite toplom vodom. Nakon što isperete lice, namažite ga hidratantnom kremom. Ponovite postupak tri dana za redom i vaša će koža izgledati božanstveno - meka, sjajna, zategnuta, elastična i bez malih borica.

21.02.2014. 13:14:00
http://metro-portal.hr/prirodna-maska-za-zatezanje-lica/83413/