Metro-portal.hr

objavljeno 19.10.2021. 09:01:00
SAVJETI

Prirodna maska za lice je rješenje

Malo pretražite frižider i sigurna sam da ćete naći sastojke koji će obnoviti vašu kožu te joj pružiti potrebnu njegu i hidrataciju

Odmorite lice...
Odmorite lice... (Arhiva)

Ako vam je koža lica umorna, dehidrirana, oštećena suncem, puna akni ili bora, ili ako želite zadržati lijepu i mladenačku kožu, njegujte lice na prirodan način.

Vaše lice biti će vam zahvalno ako na njega stavite prirodnu masku bez korištenja skupe kozmetike i plastike.

Malo pretražite frižider i sigurna sam da ćete naći sastojke koji će obnoviti vašu kožu te joj pružiti potrebnu njegu i hidrataciju. Prirodnu masku za lice vrlo je jednostavno za napraviti...

Prirodnu masku za lice napravite tako da ogulite i skuhate dva manja krumpira. Skuhane krumpire stavite u posudu i zgnječite, dodajte im jedan sirovi žutanjak i malo mlijeka, pa promiješajte. Gotovu masku nanesite na lice i ostavite da djelujue 20 min. Nakon toga lice isperite mlakom, pa hladnom vodom.

Kada je nabolje stavit masku na lice?

Poznato je da maske za lice imaju najbolji učinak u 19 i 20h navečer, jer se koža u to doba počinje obnavljati i opuštati. Zbog toga kožne pore navečer najbolje upijaju hranjive tvari, te ih tijekom noći bolje obnove i osvježe kožu. 

Više savjeta pronađite na blogu zenskisvijet.com

19.10.2021. 09:01:00
http://metro-portal.hr/prirodna-maska-za-lice-je-rjesenje/134729/