Metro-portal.hr

objavljeno 19.11.2013. 09:42:00
NOVOSTI

Priprema se nastavak klasičnog božićnog filma „Divan život“

Scenarij koji potpisuju Martha Bolton i Bob Farnsworth baš se i ne čini kao značajan odmak od originalne priče, ali uostalom, zašto bi se i trudili?

Nastavak božićnog filma
Nastavak božićnog filma (Arhiva)

Dočekali smo i to, ta ta ta ta: klasični božićni film Franka Capre „Divan život" („It's a Wonderful Life") dobit će nastavak, i to nevjerojatno maštovitog naslova - „Divan život: Ostatak priče" ("It's a Wonderful Life: The Rest of the Story"). Glavni junak ponovno će biti George Bailey, ali ovaj je put riječ o unuku onog pravog Georgea Baileyja kojeg je igrao James Stewart, dok će Baileyjeva kćer Zuzu u nastavku postati anđeo kojem je zadatak pokazati Baileyju junioru kakav bi bio svijet da se on nije nikada rodio.

Uglavnom, ovako na prvu, scenarij koji potpisuju Martha Bolton i Bob Farnsworth baš se i ne čini kao značajan odmak od originalne priče, ali uostalom, zašto bi se i trudili? Caprin se film gotovo sedamdeset godina jako dobro drži i na većini televizijskih kanala koji drže do sebe pouzdani je adut božićnog programa pa se kompanijama Star Partners i Hummigbird Prods. učinilo mudrim uložiti između 25 i 35 milijuna dolara u nastavak.

Spomenuti budžet već su potvrdili, no redatelja i glumce tek trebaju pronaći što planiraju učiniti početkom sljedeće godine, dok je plan da film bude spreman za kina u božićnoj sezoni 2015.

Više o nastavku filma „Divan život" možete pročitati na portalu Nemilosrdni gadovi.

19.11.2013. 09:42:00
http://metro-portal.hr/priprema-se-nastavak-klasicnog-bozicnog-filma-divan-zivot/81681/