Metro-portal.hr

objavljeno 11.06.2013. 12:17:00
ODLIČNO!

Pripadnice ljepšeg spola na Discotheque Rivu besplatno

Nakon što je oduševila objavom headlinera Fatboy Slima i Underworlda, novom će se iznenađenju posebno veseliti pripadnice ljepšeg spola

Cure for free, to je stvarno super
Cure for free, to je stvarno super (Discotheque Riva)

Iznenađenje u obliku besplatnih ulaznica pripadnicama nježnijeg spola, ove sezone za prvi dan spektakla u Splitu daruje Discotheque Riva pod uvjetom da su punoljetne te da dolaze iz jedne od zemalja regije tj. iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Za tjedan dana će dakle sve posjetiteljice iz regije dobiti mogućnost prijave za svoju besplatnu ulaznicu za prvi dan Discotheque Rive. Besplatnu ulaznicu za nastup Fatboy Slima koji nastupa u četvrtak 8. kolovoza, dame će zaprimiti u obliku pozivnice putem svoje e-mail adrese, a detalje prijave i način preuzimanja ulaznica mogu popratiti na službenoj Facebook stranici Discotheque Rive.

Tako će 8. kolovoza u srcu sezone splitska Riva gorjeti uz „Right Here, Right Now" i izvedbu glazbenika koji obara rekorde kad je broj publike u pitanju. Superstar, DJ, producent i pionir big beata Norman Cook, poznatiji kao Fatboy Slim do vrhunca će dovesti i publiku podno Marjana te četvrto izdanje Discotheque Rive zaista učiniti najvećim do sada.

Drugi dan središnjeg glazbeno-scenskog događaja na Jadranu 9. kolovoza upotpunit će nastup britanskog dvojca Underworld kojima je ovo ujedno i prvi nastup u Hrvatskoj, te jedan od samo tri ekskluzivna nastupa u Europi ovog ljeta uz Barcelonu i Bratislavu. "Born Slippy","Cowgirl", "Two Months Off" ili "Dark Train" samo su dio onoga što će posjetelji imati priliku čuti i doživjeti, jer Underworld slove za jedan od najboljih i najkreativnijih elektronskih bendova svih vremena.

Discotheque Riva je uz poklon djevojakama i ženama objavila i početak prodaje ulaznica za regiju od ponedjeljka 10.lipnja, a njihova cijena u pretprodaji do 01.srpnja kreće se od 100kn za Fatboy Slima i 150kn za Underworld do 220 kn za oba dana. S obzirom da će cijene ulaznica s vremenom rasti ovo je idealna prilika da posjetitelji svoju zgrabe na vrijeme i po najpovoljnijoj cijeni uživaju u cjelokupnom izdanju splitskog mega partija. Cijene ulaznica za globalno tržište će za prvi dan biti 50 eura, a drugi 55.

Ulaznice se za sada mogu kupiti preko sustava Port.hr, a posjetiteljima je ponuđeno više verzija kao i perioda za kupnju, o čemu ovise i cijene.



Pretprodaja do 01.7.2013.:
Cijena za posjetitelje iz regije ( kn )
Fatboy Slim 100
Underworld 150
Ulaznica za dvije osobe Fatboy Slim 180
Ulaznica za dvije osobe Underworld 250
Ulaznica za dva dana Fatboy Slim i Underworld 220
Fan pit Fatboy Slim 400
Fan pit Underworld 400
VIP Fatboy Slim 1.000
VIP Underworld 1.000


Pretprodaja do 01.08.2013.
 
Fatboy Slim 200
Underworld 250
Ulaznica za dva dana Fatboy Slim i Underworld 350
Fan pit Fatboy Slim 500
Fan pit Underworld 500
Fan pit za dva dana 800


Prodaja od 01.08.2013.
 
Fatboy Slim 300
Underworld 350
Fan pit Fatboy Slim 500
Fan pit Underworld 500

Napomene: Dvodnevne ulaznice mijenjaju se za narukvicu na info pointu na Prokurativama. Početak zamjene je dva dana prije eventa. Kupci jednodnevnih ulaznica iz regije ulaze na lokaciju samo uz predočenje ulaznice i identifikacijske isprave (osobe iskaznice ili putovnice).

11.06.2013. 12:17:00
http://metro-portal.hr/pripadnice-ljepseg-spola-na-discotheque-rivu-besplatno/78661/