Metro-portal.hr

objavljeno 10.05.2018. 12:31:00
RECENZIJA KNJIGE

'Princeza od papira' je iznimno zanimljiv bestseler o životu siromašne djevojke među bogatašima

Činjenica da je priča puna seksa i političkih manevara bogatih klinaca koji ne znaju za suosjećanje može vas samo potaknuti na čitanje ovog naslova

Princeza od papira
Princeza od papira (Stilus)

Ella Harper je djevojka koja cijeli život provodi u bijedi. Krpajući kraj s krajem naučila je da u životu ništa ne dolazi na lijepe oči. Njena majka odgojila ju je sama, a život su provodile u neprestanom bijegu. Njihova ljubav bila je snažna i majka joj je pružila sve što je mogla ne bi li je pripremila za život u okrutnom svijetu u kojem se nalaze. Danas njezine majke više nema i ona ostaje usamljena poput siročeta u sedamnaestoj godini. Međutim, odlučuje pokazati zube i glumiti odraslu osobu koja će samu sebe držati na nogama.

Već uhodana u svijet striptiza Ella se suočava sa svojim siromaštvom ne dopuštajući si da je porazi. No, život joj potpuno izmiče kontroli u trenutku kada se pojavljuje nepoznat čovjek, bogataš Callum Royal. Nije joj jasno tko je taj čovjek i što želi od nje. Nikada ga nije vidjela, a on zna sve o njoj i o njenom pokojnom ocu kojeg nikada nije upoznala. Royal tvrdi da je on odgovoran za nju i da je od sada njezin skrbnik što Ellu užasno naljuti. Misli si: Gdje je on bio sve ovo vrijeme dok je ona pokušavala preživjeti? Nije ga bilo.

U ljutnji, Ella se odlučuje na ponovni bijeg. Međutim, Royal je sustigne i odvodi je protiv njene volje u svoju kuću nalik palači. Callum tamo živi zajedno sa svojih pet sinova koji nikako ne mogu podnijeti činjenicu da će sada jedna djevojka iz siromaštva ući u njihov luksuzan život. Zbog toga Ella biva odmah odbačena od strane svih sinova iz obitelji Royal. Bez obzira na njihov bezobrazluk, Ella ne može previdjeti izrazitu atraktivnost svih Royalovih sinova i nije sigurna koji je od njih najprivlačniji. Međutim, Reed Royal ju je daleko najviše očarao od trenutka njenog useljenja. On joj jasno daje do znanja da ju je naumio vratiti u siromaštvo te da njoj nikako nije mjesto u otmjenosti. On ju ne želi i ne skriva to. Je li Elli zaista mjesto u svijetu Royalovih?

Ako bude htjela preživjeti u izobilju i bogatstvu koje joj je pruženo u Royalovoj palači, morat će imati jasan stav i naučiti davati naredbe. Izvrstan i napet prvi roman u serijalu. Tinejdžeri koji se ponašaju kao odrasli ljudi čine ovu knjigu prikladnom i za starije čitatelje. Tome pogoduje i činjenica da je priča puna seksa i političkih manevara bogatih klinaca koji ne znaju za suosjećanje. (Stilus, 99,00 kn)

10.05.2018. 12:31:00
http://metro-portal.hr/princeza-od-papira-je-iznimno-zanimljiv-bestseler-o-zivotu-siromasne-djevojke-medju-bogatasima/112020/