Metro-portal.hr

objavljeno 02.11.2010. 12:02:00
CONFUSION NATJEČAJ

Prilika za mlade i neafirmirane DJ-e i producente

Ako svirate ili producirate bilo koju varijaciju inovativne i zanimljive elektronske glazbe, te niste izdali za poznati logo ili nastupali na većim partyjima, ovaj je natječaj stvoren za vas

illectricity festival
illectricity festival (Confusion)

Najstarije i najmočnije Confusionovo oružje borbe protiv anonimnosti sijeva opet u smjeru hladnog jesenskog vjetra! Nucomers night gasi svijetla u vašim skučenim podrumima i pali mrak na plesnim podijima, staru zahrđalu stropnu lampu pretvara u magičan laser show, stare RIZ-ove zvučnike u moćan klupski soundsystem, a čangrizave bake i majke koje vam radi buke danonoćno lupaju po vratima, u lijepe, mlade i rasplesane partyjanerice.

Peti po redu natječaj za mlade i neafirmirane DJ-e i producente dokazat će i u ovom nastavku tko će u narednih par godina osvajati srca hrvatskih clubbera!

Ekipa Confusiona poziva Vas kako bi nastupili u subotu 27. studenog u klubu Sirup, u sklopu šestog illectricity festivala!

Ako,

1) svirate ili producirate bilo koju varijaciju elektronske glazbe, s naglaskom na inovativnost, zanimljivost i kreativnost

2) te još niste svirali, odnosno nastupili kao DJ na većim partyjima; niti službeno izdali svoju glazbu na poznatijem labelu (za producente).

Kako biste se prijavili za natječaj, molimo da pošaljete materijale na adresu Petrinjska 14 (prezime Eterović, 10000 Zagreb) do 17. studenog (datum na poštanskom žigu pošiljke), ili link na materijale na e-mail nucomers@illectricity.com najkasnije do 19.studenog!!

Sročite nešto o sebi (što će se i objaviti) i ostavite podatke kao što su ime i prezime, starost, e-mail adresa, broj mobitela i u koju kategoriju se prijavljujete (DJ/live act).

Rezultati natječaja biti će objavljeni na većini inernet stranica, foruma i na web stranici illectricity festivala. Odgovore ćete dobiti i na sva vaša pitanja putem e-maila.

Nakon isteka roka i odluke, dobit ćete obavijest na e-mail!

Više informacija vezano za festival uskoro na www.illectricity.com

02.11.2010. 12:02:00
http://metro-portal.hr/prilika-za-mlade-i-neafirmirane-dj-e-i-producente/50589/