Metro-portal.hr

objavljeno 06.02.2014. 17:11:00
COOL

Priključite se projektu Samo jedna rečenica na Facebooku

Iako duljina te rečenice nije definirana ni ograničena, samo nepostojanje točke u našem izražavanju može ponekad u potpunosti promijeniti mentalni sklop

Okušajte se i vi :)
Okušajte se i vi :) (Screenshot)

Samo jedna rečenica je Facebook projekt u kojem je cilj sakupiti što više naravno fanova stranice, odnosno što više rečenica, a koje bi kasnije bile ujedno i sadržaj, odnosno materijal za izdavanje e-knjige.

Nakon što se sakupi respektabilni broj učesnika i rečenica krenuti će se u izradu e-knjižice koja će biti, besplatna, ali ono najbitnije biti će djelo koje će okupljati prilično kreativnu zajednicu te njezino izražavanje na Facebooku.

Kako kaže Tomislav Buza, pokretač projekta, pokušajte svoj dan, situaciju, stanje, misao, štogod opisati u samo jednoj rečenici. 

Isto kao i kod jednominutnih filmova, izražavanje u samo jednoj rečenici je ponekad izuzetno teško. Iako duljina te rečenice nije definirana ni ograničena, samo nepostojanje točke u našem izražavanju može ponekad u potpunosti promijeniti mentalni sklop kojim nastupamo u tom trenutku.

Stoga vas pozivamo da se okušate i vi, jer broj fanova doista ekspresno raste.

06.02.2014. 17:11:00
http://metro-portal.hr/prikljucite-se-projektu-samo-jedna-recenica-na-facebooku/83131/