Metro-portal.hr

objavljeno 06.06.2017. 17:14:00
COOL

Pridruži se volonterskom timu i postani dio vesele ekipe 15. Seasplash festivala!

Seasplash festival će ti u znak zahvalnosti osigurati festivalsku ulaznicu, mjesto za kampiranje (uz vlastitu opremu), kao i bonove za piće i tople obroke, ovisno o angažmanu

Budite volonter na Seasplashu
Budite volonter na Seasplashu (Seasplash)

Seasplash festival poziva sve odgovorne, željne novih iskustava i dobre atmosfere da se pridruže volonterskom timu jednog od najdugovječnijih festivala u Hrvatskoj.

Od samih početaka, kroz volonterstvo, Seasplash omogućuje mladima stjecanje radnih iskustava te novih poznanstva iz cijelog svijeta. Zadaci volontera podrazumijevaju aktivnosti kao što su usmjeravanja posjetitelja i informiranja o programu i sadržajima festivala, pomoć unutar ArtSplash zone kao i u festivalskoj kuhinji, održavanje komunikacije i reda na festivalskom prostoru te ispomoć u infrastrukturnim poslovima.

Volonteri mogu postati svi punoljetni kandidati koji će po završetku prijava proći kroz selekcijski postupak. Maksimalan broj radnih sati volontera u jednoj smjeni iznosi šest sati. Osim dobre zabave i prilike da se upoznaš s festivalskom atmosferom koja vlada unutar organizacijskog tima, Seasplash festival će ti u znak zahvalnosti osigurati festivalsku ulaznicu, mjesto za kampiranje (uz vlastitu opremu), kao i bonove za piće i tople obroke, ovisno o angažmanu.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti najkasnije do 12. srpnja 2017. godine za volonterstvo u periodu od 20. do 24. srpnja 2017. godine, a sve što je potrebno učiniti je ispuniti prijavnicu!

Kontakt za dodatna pitanja: volunteers@seasplash.net

06.06.2017. 17:14:00
http://metro-portal.hr/pridruzi-se-volonterskom-timu-i-postani-dio-vesele-ekipe-15-seasplash-festivala/105395/