Metro-portal.hr

objavljeno 22.06.2011. 22:09:06
PRVI VELIKI TRAG?

Pretražuje se trasa kojom se kretao vještačen kamion

Poslodavac osumnjičenog vozača pozvao je policiju, vozač se nekoliko dana nije pojavio na poslu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Facebook)

Kamion plave kabine i sive cerade koji je jučer policija zaustavila pored čvora sv. Rok, nakon gotovo osam sati forenzičke obrade zaplijenjen je i odvezen u policijsko skladište u Gospić, doznaje se u šibenskoj policiji, piše Hina.

Dokazi koji su pronađeni i izuzeti iz kamiona još trebaju biti vještačeni, no postoje indicije da je upravo to kamion koji se na mostu preko Čikole 7. lipnja ujutro okrenuo polukružno kako bi pokupio nestalu 17-godišnju Drnišanku Antoniju Bilić. Vozač koji je bio za volanom zaplijenjenog kamiona pušten je na slobodu nakon što je ponudio alibi, prošao poligraf i 12-satno ispitivanje, no od dobro upućenog izvora u PU šibensko-kninskoj doznajemo da policija traži drugog vozača koji je za volanom tog kamiona sjedio u utorak.

Kako se muškarac nekoliko dana nije javio na posao, njegov je poslodavac, znajući za nestanak djevojke, alarmirao policiju.

Glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor danas je izvijestila o pretrazi dviju kuća na obrovačkom području iz kojih je policija izuzela dokaze.

Glasnogovornica Kosor nije željela potvrditi da policija traga za vozačem kamiona, kazavši samo kako se čini sve kako bi se nestala Antonia Bilić što prije pronašla, a slučaj razriješio.

Dodala je ipak kako su oko 18 sati na teren izašli pripadnici HGSS-a koji pretražuju teren kuda se, prema saznanjima policije, kretao danas vještačen kamion.

22.06.2011. 22:09:06
http://metro-portal.hr/pretrazuje-se-trasa-kojom-se-kretao-vjestacen-kamion/60466/