Metro-portal.hr

objavljeno 17.10.2013. 09:33:00
RACUNALO.COM

Pretplatite se na eNovine i osvojite tablet

Danas točno u ponoć (18. listopada), na email adrese pretplatnika stiže 2. broj besplatnih eNovina, pretplatite se i vi osvojite tablet!

Prve IT eNovine
Prve IT eNovine (racunalo.com)

Prvi broj eNovina je pokrenut 11. listopada i u tjedan je dana prikupio više od 4.000 pretplatnika. Radi se o novoj cloud aplikaciji portala Racunalo.com čiji sadržaj možete i vi primati u vaše email sandučiće, i to besplatno!

Zašto vam preporučujemo pretplatu na sadržaj eNovina? Iz više razloga. Za početak dobit ćete pregled najzanimljivijeg i najatraktivnijeg sadržaja objavljenog na portalu Racunalo.com tijekom tjedna (primjerice: najiscrpniji test LG G2 smartphonea, DevArena 2013, Tegra 5, HTC One Max, Nexus 5,...)

Druga činjenica zbog koje ste na dobitku je da ćete svaki tjedan na email dobivati pregled svih evenata koji se održavaju idući tjedan, a koji su upisani u naš popularni Event Planner (www.event-planner.com.hr), s naznakama kako pratiti sve evente (također potpuno besplatno).

I treće, mnogima i najslađe - možete osvojiti i vrijedne nagrade (http://www.racunalo.com/nagradna-igra/) naših pokrovitelja (i to bez bilo kakve prijave!), dovoljno je samo upisati svoju email adresu i pretplatiti se na sadržaj eNovina!

U samo tjedan dana za besplatne se eNovine prijavilo više od 4.000 pretplatnika. Što još čekate? Drugi broj eNovina izlazi u ponoć 18. listopada, pretplatite se već sada!

Spomenimo kako je cloud aplikaciju eNovine napravila ista ekipa koja stoji iza Racunalo.com - jednog od najpopularnijih nezavisnih ICT portala u Hrvatskoj, te Event Plannera (www.event-planner.com.hr) - najpopularnije online aplikacije za praćenje ICT evenata u Hrvatskoj (konferencije, seminari, predavanja, press...).

Saznajemo kako se već u narednim brojevima pripremaju nova iznenađenja... koja su za sada još uvijek tajna :)

Pročitajte i kako su nastale eNovine i eNovine broj 001

17.10.2013. 09:33:00
http://metro-portal.hr/pretplatite-se-na-enovine-i-osvojite-tablet/81107/