Metro-portal.hr

objavljeno 08.12.2012. 16:14:00
POKLONI

Prestigio Multipad PMP3270B 7" - tablet za pod bor

Cijena? Prava sitnica, ali ne kako kaže Sir Oliver nego stvarno, jer košta otprilike 700 kuna na svim mjestima u gradu

Savršen omjer mogućnosti i cijene
Savršen omjer mogućnosti i cijene (ASBIS)

Vrijeme darivanja i tableti tema su koja je prilično neiscrpna, pogotovo zbog novostečene popularnosti ovih gadgeta.

Jedan od udarnih modela po fantastičnom odnosu cijene i kvalitete je Prestigio Multipad PMP3270B, 7 inčni tablet tvrtke koju u Hrvatskoj zastupa ASBIS.

Profinjen izgled gumirane mat plastike daje mu izgled puno skupljeg tableta, čvrstoća i kvaliteta izrade ulijevaju povjerenje kada ga uzmete u ruke. 

Što se tiče tehničkih specifikacija, osim ekrana od sedam inča po kojem možete pisati apsolutno svime što vam je pri ruci jer ne prepoznaje samo prste, tablet ima microUSB ulaz i jedan mini audio jack, punjenje se vrši putem microUSB-a. 

Uz to postoji i zasebna ladica za SD kartice do 32 GB, a u pakiranju dolazi microUSB kabel, USB punjač i OTG kabel pomoću kojega možete spajati sve što vam padne na pamet, od USB stickova do tipkovnica.

Znači, na tablet možete spojiti bilo koji od stikova za mobilni internet i dobiti pravi prijenosni ured na brzom Androidu bez velike muke.

Cijena? Prava sitnica, ali ne kako kaže Sir Oliver nego stvarno, jer košta otprilike 700 kuna na svim mjestima u gradu. Prava stvar za pod bor, nije li? 

Toplo preporučujemo da lajkate Facebook stranicu Prestigia

08.12.2012. 16:14:00
http://metro-portal.hr/prestigio-multipad-pmp3270b-7-tablet-za-pod-bor/75333/