Metro-portal.hr

objavljeno 07.05.2013. 08:30:00
ODLIČNO!

Prestigio MultiPad 7100D 3G – ultimativno tablet računalo

Dvojezgreni ARM Cortex-A9 procesor brzinom svjetlosti reagira na sve vaše komande

MultiPad 7100D 3G
MultiPad 7100D 3G (Prestigio)

Radi se o najjačem modelu Prestigio tablet računala koje trenutno možete kupiti. Ono što oduševljava na prvu je fantastičan, bezvremenski dizajn i čiste linije koje ne ostavljaju prostora za ikakve zamjerke.

Pokretan Android 4.1 Jelly Bean OS-om, MultiPad 7100D 3G također dolazi s 3G modulom za vrhunski ugođaj surfanja u pokretu, gdje god i kad god to poželite. Dvojezgreni ARM Cortex-A9 procesor brzinom svjetlosti reagira na sve vaše komande, a 4-jezgrena grafička kartica vam pruža dosad neviđeno vizualno iskustvo koje nećete tako lako zaboraviti.

Dugotrajna baterija garantira sate i sate zabave, bez nepotrebnih prekida. Budite u toku s najnovijim softverom, firmwareom putem OTA servera koji će vas uvijek pravovremeno obavijestiti o izlasku nečeg novog i bitnog. 16 GB memorije vam je na raspolaganju od početka, ukoliko vam zatreba više uvijek je možete dodatno proširiti na 32 GB putem micro SD kartica.

Tu je i 5 GB besplatnog cloud storagea s predinstaliranim Sugar Syncom, za svaki slučaj. Prekrasni 10.1'' multi-touch zaslon s Full HD rezolucijom je ipak ono radi čega ćete se najviše zaljubiti u ovaj tehnološki dragulj. Da vam baš nikad ne bude dosadno, tu je i hrpa predinstaliranih aplikacija koje samo čekaju da budu pokrenute čim upalite uređaj.

Ako vam među ponuđenim aplikacijama nešto fali, na Google Playu, najvećem online app servisu, spremno vas čeka preko 700,000 aplikacija! Mnoštvo korisnih priključaka vam uvelike olakšava sate zabave i opuštanja. Iskusite i igranje omiljenih igrica u 3D-u zahvaljujući 3D OpenGL grafičkom akceleratoru. Naravno, sve gore navedeno upakirano je u finu kožnu futrolu koja će vašem novom MultiPadu dodati posebnu notu luksuza i prestiža iz dvogodišnje međunardno jamstvo.

Zašto ne biste pročitali i dobru knjigu? Pohranite nepregledan niz zanimljivih naslova prije puta ili odmora. Na Prestigio Plaza portalu i gadget online shopu, www.prestigioplaza.com, pronadjite više od 270,000 naslova knjiga, prevedenih na 25 stranih jezika (čak i na hrvatski), mnoge od njih su potpuno besplatne. Ažurirajte svoj softver, aplikaciju, raspitajte se o drugim modelima iz široke Prestigio palete proizvoda te pronadjite mnoštvo korisnih informacija koje su vam stalno dostupne.

07.05.2013. 08:30:00
http://metro-portal.hr/prestigio-multipad-7100d-3g-ultimativno-tablet-racunalo/77981/