Metro-portal.hr

objavljeno 02.09.2013. 09:36:00
NOVOSTI

Prestigio MultiPad 2 Pro Duo 8.0 3G

Unutar tankog, nesvakidašnjeg kućišta se skrivaju 2-jezgreni procesor i 2-jezgrena grafika koji upogonjuju tablet i osiguravaju izvrsno korisničko iskustvo

Sjajan novi tablet po još boljoj cijeni
Sjajan novi tablet po još boljoj cijeni (Prestigio)

U prodaji je jedan od najljepših Prestigio tableta dosad - MultiPad 2 Pro Duo 8.0 3G. Prekrasan, netradicionalan dizajn i napredna tehnologija spojeni u jedno. Novi MultiPad se zaista može pohvaliti originalnim izgledom jer je stražnji panel kombinacija brušenog aluminija i crne plastike. 8-inčni IPS zaslon pruža znatno jasnije boje, detalje i kuteve gledanja.

Unutar tankog, nesvakidašnjeg kućišta se skrivaju 2-jezgreni procesor i 2-jezgrena grafika koji upogonjuju tablet i osiguravaju izvrsno korisničko iskustvo. Nesmetano uživajte u full HD filmovima i 3D igricama dok na internu memoriju od 16 GB spremate nepregledan niz vama bitnih dokumenata, video/zvučnih zapisa i inog. 

MultiPad 2 Pro Duo 8.0 3G također nudi bogat izbor opcija za povezivanje - 3G za stalan surf u pokretu, pozive i poruke, Bluetooth za brzo prebacivanje podataka, prednja webkamera za video pozive, stražnja kamera od 5mpx s autofokusom i GPS prijemnik za sigurno putovanje. Poboljšana baterija od čak 5300 mAh vam osigurava sate i sate zabave, bez traženja utičnice. No, kad do toga ipak dođe, USB punjenje je odličan i jednostavan izbor.

Nesmetan rad sučelja osigurava Android Jelly Bean 4.1 OS. Na tabletu je predinstalirano mnoštvo korisnih aplikacija, no na Google Playu odaberite između 750,000 ukoliko vam nešto ipak fali. Ne zaboravimo na finu kožnu futrolu u paketu koja će vašem tabletu dati prijeko potrebnu dozu elegancije dok ste u pokretu. 

Na Prestigio Plaza portalu i gadget online shopu,www.prestigioplaza.com, pronađite više od 270,000 naslova knjiga, prevedenih na 25 stranih jezika (čak i na hrvatski), mnoge od njih su potpuno besplatne. Ažurirajte svoj softver, aplikaciju, raspitajte se o drugim modelima iz široke Prestigio palete proizvoda te pronađite mnoštvo korisnih informacija koje su vam stalno dostupne.

02.09.2013. 09:36:00
http://metro-portal.hr/prestigio-multipad-2-pro-duo-8-0-3g/80199/