Metro-portal.hr

objavljeno 26.02.2014. 10:48:00
COOL

Prestigio MultiCloud je stigao

Sačuvajte ono najdragocjenije na Prestigio MultiCloud platformi, novoj i ultra sigurnoj virtualnoj pohrani

Čak 200 GB besplatno na godinu dana!
Čak 200 GB besplatno na godinu dana! (Prestigio)

Prestigio, priznati međunarodni proizvođač mobilnih uređaja, potrošačke elektronike, opreme i SurDoca, tehnološkog lidera u sigurnoj virtualnoj pohrani, danas predstavlja svoj MultiCloud, novu vrstu iznimno sigurne pohrane za sve Prestigio MultiPad i MultiPhone korisnike.

Pokretan SurDocom, najboljom cloud pohranom u prošloj godini, Prestigio MultiCloud je od veljače 2014. godine predinstaliran na svim MultiPad i MultiPhone uređajima. Za već postojeće korisnike, aplikacija je dostupna putem Prestigio Installer aplikacije. Upišite se pomoću svog Prestigio ID-a i pristupite prostoru od 200 GB samo za vas, u trajanju od jedne godine

''Brz i siguran pristup podacima je ono što želimo pružiti svakom našem korisniku. Prestigio MultiCloud vam daje više pohrane, slobode, maksimalnu sigurnost te lagan pristup vama važnim datotekama s bilo koje lokacije. Prestigio je prva tvrtka u svijetu koja krajnjem korisniku osigurava 200 GB besplatne cloud pohrane u trajanju od 365 dana'', komentira Yuri Antoshkin, Prestigio General Manager.

Jedina cloud pohrana koja nema pristup vašim podacima

Prestigio MultiCloud je pokretan SurDoc TruPrivacyTM tehnologijom. Ova revolucionarna tehnologija koristi samu datoteku kao ključ za enkripciju, tako da samo vlasnik dokumenta ima pristup istome, što rezultira 100% sigurnom pohranom u 'oblaku'.

''Na gotovo svim cloud pohranama se događa da zaposlenici pružatelja cloud usluga mogu lako doći do korisničkih podataka. Ovi pružatelji ne mogu jamčiti potpunu sigurnost podataka ukoliko podaci nisu enkriptirani te kompanija nema enkripcijski ključ. S TruPrivacy zaštitnom tehnologijom koja se koristi na Prestigio MultiCloudu, nitko nema pristup vašim podacima, to je samo i jedino vaše'', dodaje Alex Wang, SurDoc CEO.

Automatski pohranjujte fotografije, video, glazbu i puno više s vašeg Prestigio uređaja putem WiFi veze

Prestigio MultiCloud je brz i jednostavan način za 'backup' svih dragocjenih datoteka. Kad uspostavite WiFi vezu, jednim klikom prebacujte dokumente u cloud pohranu. Komprimirana i enkriptirana kopija vaše datoteke je sigurno pohranjena u nekoliko trenutaka.

Pohrana svih vrsta vaših dokumenata na MultiCloudu znači njihovu trajnu zaštitu. Kada jednom pokrenete aplikaciju, ona će nečujno raditi u pozadini i pohranjivati sve vaše nove dokumente.

Pristupite, pregledajte i editirajte vaš osobni 'cloud' u bilo kojem trenutku, neovisno o formatu u kojem se dokumenti nalaze, bez kupovine dodatnog softvera ili drugih aplikacija

MultiCloud aplikacija je predinstalirana na svim MultiPhone i MultiPad uređajima od veljače 2014. godine. Postojeći Prestigio korisnici aplikaciji pristupaju putem Prestigio Installer aplikacije koja se već nalazi na njihovom uređaju.

Pristupite vašim datotekama s bilo kojeg mjesta i pregladavajte ih u originalnom formatu, zahvaljujući VisiDocTM tehnologiji koja pretvara dokumente u sliku radi lakšeg pregleda, ali bez mijenjanja izvornog zapisa.

VisiDocTM je trenutno najbolji cloud preglednik koji vam pruža brz uvid u sve vrste I veličine datoteka bez čekanja, bez bojazni da ćete uređaj zaraziti 'virusom'. Također, VisiDocTM i MultiCloud vam omogućuju dodatno označavanje deponiranih dokumenata, ostavljanje važnih zabilješki i komentara te čak potpisivanje samih dokumenata!

Podijelite dokument putem linka, e-maila, Facebooka i Twittera

Prestigio MultiCloud je puno više od samog prostora za pohranu podataka. Sigurno podijelite vaše dokumente s odabranim primateljima. Kad god poželite priložiti document vašoj e-mail poruci, posegnite za njim na MultiCloudu, vašoj sigurnoj lokaciji.

200 GB BESPLATNE pohrane na godinu dana, s puno prilika da 'zaradite' još više besplatnog prostora

Onog trenutka kad obavite registraciju na MultiCloudu, dobivate 200 GB besplatne pohrane na godinu dana koja se na drugim servisima plaća svake godine. Zadržite ili čak povećajte razinu dostupne pohrane do 1 TB kroz preporuke SurDoc usluga prijateljima i partnerima, dijeljenje datoteka te kroz aktivnosti na društvenim mrežama. Svaka aktivnost donosi i novu razinu dostupne pohrane!

26.02.2014. 10:48:00
http://metro-portal.hr/prestigio-multicloud-je-stigao/83498/