Metro-portal.hr

objavljeno 28.01.2023. 20:41:00
EH, DA...

Prepoznajete li nevjernog muškarca?

Mnogi muškarci koji su potpuno sretni sa svojim ženama ipak odluče varati., dok su žene više emocionalno uključene u odnose sa svojim partnerima

Šara li vam dragi?
Šara li vam dragi? (Arhiva)

Da budemo vrlo jasni - ljudi najčešće varaju zbog želje za povezanošću ili nečim drugačijim. Naravno, tajne, sujeta i izbjegavanje razgovora o određenoj osobi mogu biti pokazatelji nevjere. 

Mnogi muškarci koji su potpuno sretni sa svojim ženama ipak odluče varati. Žene su više emocionalno uključene u odnose sa svojim partnerima i to je glavna razlika, kažu stručnjaci..

Kad to pogledamo kroz malo jasniju prizmu, jasno je da postoje samo tri jasna znaka da je vaš muškarac nevjeran... pa evo koji su to..

Broj bivših partnera - prema tvrdnjama stručnjaka, i broj partnera ima ulogu. Recimo, ne volim procjenjivati ljude na osnovu toga, ali oni koji su imali više partnera, prije će prevariti. Jedna studija je pokazala da oni koji su spavali s više od pet ljudi, imaju dvostruko veće šanse da će prevariti od onih koji su imali manje od pet partnera.

Odmjeravanje drugih žena - jasan znak je promatranje drugih žena. "Jedno veoma kul istraživanje u kojem su ispitana 233 para pokazalo je da su muškarci koji su odmjeravali atraktivne žene, koje nisu njihove partnerice, imali 50 posto veće šanse za pokazivanje nevjere od muškaraca koji to nisu radili", objasnio je Murphy.

Prevare u prošlosti - prema Murphyjevim riječima, ako je vaš partner varao u prošlosti, trebali biste se zabrinuti. "Super istraživanje Kayle Knopp (kliničke psihologinje iz Kalifornije op.a.) i suradnika otkrilo je da muškarci koji su varali u prošlim vezama imaju tri puta veće šanse da će ponovo prevariti u idućim vezama od onih koji nisu varali", zaključio je.

Stoga, ako vaš dragi ima neki od ova tri znaka, pripazite malo...

28.01.2023. 20:41:00
http://metro-portal.hr/prepoznajete-li-nevjernog-muskarca/140905/