Metro-portal.hr

objavljeno 23.05.2018. 13:29:00
25 GODINA

Premijerno prikazan Jurski svijet: pad kraljevstva

Ni kiša ni nevrijeme nisu spriječili brojne obožavatelje da se barem nakratko približe svojim junacima s kino platna – paleontološka ekipa Jurskog svijeta zablistala na crvenom tepihu

Grandiozna premijera Jurskog svijeta
Grandiozna premijera Jurskog svijeta (Editus)

Ovog je tjedna, u ponedjeljak 21. Svibnja, u Madridu održana međunarodna premijera filma JURSKI SVIJET: PAD KRALJEVSTVA.  U čast cijenjenom redatelju Juanu Antoniu Bayonau, premijerna projekcija novog nastavka obožavanog klasika održana je upravo u njegovoj rodnoj Španjolskoj. Bayona je tom prigodom film predstavio uzbuđenim španjolskim fanovima koji su imali čast prvi na svijetu pogledati film.

Vremenske nepogode nisu omele planirani svečani tok događaja. Uz omiljene dinose sagrađene od lego kockica, violine i bljesak fotoaparata, zvijezde filma Chris Pratt, Bryce Dallas Howard i Geraldine Chaplin ponosno su paradirali crvenim tepihom, pozdravljali ushićene fanove, i pozirali pred simulacijom "u kamenu uklesanog", dobro poznatog Jurassic loga. Premijeri su prisustvovali i producenti Frank Marshall, Patrick Crowley, Belén Atienza, te izvršni producent i scenarist Colin Trevorrow.

Glavni glumac Chris Pratt, rekao je kako je Jurski svijet: Pad kraljevstva nastao u zajedničkom nastojanju čitave filmske ekipe da stvore nešto što će biti dostojnim dijelom Jurskog carstva i svojim se tonom podudarati s prethodnim filmovima, a istovremeno publici ponuditi nešto novo i odvesti priču u novom smjeru. Publika svjetske premijere održane u Madridu može sa sigurnošću potvrditi kako im je to i uspjelo, a nama preostaje strpljivo čekati 7.6. kada film dolazi u Hrvatsku!

Pripremite se za pravu kombinaciju nostalgije i uzbuđenja, uz nove vrste i više napetosti i adrenalina no ikad. Misija spašavanja veličanstvenog kraljevstva od kojeg je sve počelo razotkrit će kobnu zavjeru koja prijeti čitavom planetu. Parka više nema. Dobro došli u Jurski svijet!

Pogledajte trailer!

23.05.2018. 13:29:00
http://metro-portal.hr/premijerno-prikazan-jurski-svijet-pad-kraljevstva/112304/