Metro-portal.hr

objavljeno 23.10.2021. 17:01:00
SERIJE

Premijera nove serije "Angela Black" 26. listopada na HBO GO-u

Nova serija „Angela Black“ (Angela Black), s glumicom Joanne Froggatt u glavnoj ulozi, imat će premijeru 26. listopada na HBO GO-u.

Angela Black
Angela Black (Arhiva)

Opisana kao hitchcockovski triler, serija prati ženu zarobljenu u nasilnoj vezi, kada u njezin život uđe osoba koja ju izbaci iz kolosijeka, preokrene njezino postojanje i pokrene niz neizbježnih posljedica.

Život Angele Black čini se idiličnim: krasna kuća u predgrađu Londona, volontiranje u utočištu za pse, dva divna sina i karizmatičan marljiv muž, Olivier (Michiel Huisman). Međutim, ispod te fasade savršenog doma, Angela (Joanne Froggatt) žrtva je obiteljskog nasilja. Zarobljenoj u vezi iz koje ne može pobjeći, Angeli iznenada pristupa Ed (Samuel Adewunmi), privatni istražitelj koji otkriva Olivierove najmračnije tajne. Neke strašne istine o njezinu mužu šokiraju Angelu. Može li zaista vjerovati Edu? Može li zaista ostaviti život kakav poznaje i napokon se osloboditi Oliviera?

„To je vrlo emotivna priča. Postoje triler momenti, ima iznenađenja i preokreta. Ali u osnovi, ovo je priča u kojoj smo bili jako investirani u lik Angele, čak više u odnosu na sve što smo napisali. Zaista se poistovjećujete i razumijete ovaj lik i želite da otkrije sebe. Mi, kao publika, suosjećamo toliko duboko s njenim ponovnim otkrivanjem onog što ju tjera da želi živjeti svoj život i tražiti sreću za sebe. Nadamo se da će ljudi uživati, iako u tom smislu nije uvijek ugodno putovanje, ponekad ga je prilično teško gledati. Ali nadamo se da će imati katarzičan emocionalni utjecaj ", podijelili su Harry i Jack Williams, autori i izvršni producenti serije.

„Mislim da je iznimno važno da se televizijska drama bavi osjetljivim temama. U karijeri sam se bavila nekolicinom i stalo mi je do tog jer osjećam da drama i zabava mogu biti prozor u temu o kojoj publika možda nikada nije razmišljala ili joj možda nikad nije bila na radaru", rekla je Joanne Froggatt.

Seriju „Angela Black" režirao je Craig Viveiros. Autori i izvršni producenti su Harry i Jack Williams, Christopher Aird i Sarah Hammond.

23.10.2021. 17:01:00
http://metro-portal.hr/premijera-nove-serije-angela-black-26-listopada-na-hbo-go-u/134804/