Metro-portal.hr

objavljeno 11.05.2011. 10:51:00
SVAKAKO POGLEDATI!

Premijera multimedijalne predstave "Putnica" Mističnog kazališta

Premijera predstave bit će u petak 13. svibnja u 20 sati u Gradskom kazalištu Trešnja u Zagrebu

Fotografija vijesti

U Zagrebu se sprema premijera originalne predstave koja će unijeti dašak svježine u ovo vrijeme posvemašnje dekadencije koja posebno zahvaća medije i umjetnost. Riječ je o spoju duhovnog i kulturnog kroz plesnu predstavu Putnica koju priprema skupina Mistično kazalište pod kreativnim vodstvom pisca, glazbenika i voditelja seminara osobnog razvoja Tomislava Budaka. Na predstavi je skupina intenzivno radila posljednjih godinu dana, a premijera će biti 13. svibnja 2011. u 20.00 sati u kazalištu "Trešnja", a sljedeća predstava je 20. svibnja u istom prostoru.

Predstavu čine originalna glazba Tomislava Budaka, plesne točke koje je osmislila Tamara Berec, gluma bez riječi i video projekcije i bit će izuzetno atraktivna - dođite i pogledajte kako izgledaju duhovna iskustva izražena kroz future funk glazbu, MTV-jevske plesne točke, HD video i kompjutorsku grafiku, live nastup Krešimira Oreškog i njegove grupe djembe svirača praćene s dva didgeridooa, ali i izravan prijenos energije univerzalnog polja te manifestaciju izvornih razina Kreacije.

Neke od tema kojima se „Mistično kazalište" bavi u svojim projektima jesu problematiziranje uništenja čovjekova okoliša, zagađenja „modernim tehnologijama", osobne transformacije i realizacije čovjeka u skladu s prirodnim principima, suživota s drugim ljudima i bićima na što je moguće višoj razini svijesti, ljubavi i poštovanja... Predstava govori i o konstruktivnim vrijednostima kao što su bezuvjetna ljubav, princip svjetla ili univerzalna Istina doživljena kroz osobno i neposredno iskustvo. Glavni je lik predstave Duhovno Biće koje nastaje kao Duša koja putuje svemirom da bi se zatim utjelovila na Zemlji gdje nastavlja svoj put.

Više o Mističnom kazalištu i predstavi možete pronaći na našim stranicama - www.MysticalTheatre.com

Nakon premijere 13. svibnja sljedeća predstava na rasporedu je 20. svibnja.

Karte za obje predstave mogu se kupiti od 3. svibnja na blagajni kazališta Trešnja od 9 do 16 sati po cijeni od 80 kuna. Prodaja karata i upiti mogući su i na mysticaltheatre@gmail.com

11.05.2011. 10:51:00
http://metro-portal.hr/premijera-multimedijalne-predstave-putnica-misticnog-kazalista/58761/