Metro-portal.hr

objavljeno 13.05.2022. 17:01:00
SERIJE

Premijera druge sezone nagrađivane serije "Komičari" na HBO Maxu

Višestruko nagrađivana Max Original crnohumorna serija „Komičari“ (Hacks) vraća se s drugom sezonom, a od danas su na HBO Max streaming platformi u ponudi prve dvije epizode

Hacks
Hacks (Arhiva)

Deborah Vance desetljećima probija put kroz komičarsku scenu kojom dominiraju muškarci, gurajući se do mjesta stalnog izvođača u Las Vegasu, istovremeno održavajući uspješni brend luksuznih predmeta i sponzorstva. Nakon što njezina gaža biva ugrožena, Deborin menadžer Jimmy spaja je s još jednom od svojih klijentica, nedavno odbačenom televizijskom scenaristicom Avom, da joj pomogne preraditi materijal. U drugoj sezoni ove brutalno iskrene i nepredvidljivo urnebesne polusatne serije, mračno mentorstvo između legendarne komičarke i njezine razmažene partnerice u pisanju materijala nastavlja se razvijati na putovanju diljem zemlje dok zajedno rade na Deborinim novim stand-up nastupima.

Jean Smart je za glavnu ulogu u ovoj seriji osvojila nagrade Emmy, SAG i Critics Choice. U ostalim ulogama pridružuju joj se Hannah Einbinder i Carl Clemons-Hopkins, oboje s Emmy nominacijama za izvedbu u prvoj sezoni. Ostatak glumačke ekipe čine Christopher McDonald, Kaitlin Olson, Paul W. Downs, Poppy Liu, Rose Abdoo, Mark Indelicato, Meg Stalter, Angela E. Gibbs, Luenell, Johnny Sibilly, Joe Mande, Ally Maki i Lorenza Izzo. U gostujućim ulogama su Laurie Metcalf, Martha Kelly, Ming-Na Wen, Susie Essman, Margaret Cho i Devon Sawa.

Autori serije su dobitnici Emmyja Paul W. Downs, Lucia Aniello i Jen Statsky, koji su i izvršni producenti uz Michaela Schura, Davida Minera i Morgan Sackett.  

13.05.2022. 17:01:00
http://metro-portal.hr/premijera-druge-sezone-nagradjivane-serije-komicari-na-hbo-maxu/137750/