Metro-portal.hr

objavljeno 02.01.2013. 10:37:00
ŠTO KAŽU

Predviđanja vidovnjaka za 2013. godinu

Ove godine smo odabrali predviđnja Craiga i Jane, poznatih britanskih vidovnjaka s popriličnim uspjehom i točnošću predviđanja

Što će nam se dogoditi u 2013. godini
Što će nam se dogoditi u 2013. godini (Arhiva)

Svake godine svjetski vidovnjaci pokušavaju predvidjeti što će se dogoditi u nadolazećoj godini, a ove smo godine odlučili prenijeti vizije uspješnog britanskog para vidovnjaka, Craiga i Jane Hamilton - Parker.

>> Proročanstva vidovnjaka za 2014. godinu >> 

Do sada se mogu pohvaliti sjajnom reputacijom koju su stekli predviđajući svjetska događanja, demonstrirati svoje mogućnosti na BBC-u u javno snimanim emisijama, a posvećen im je i trodjelni dokumentarac ove renomirane TV kuće.

CraIg kaže da će 2013. godina biti još jedna teška godine u kojoj će se nastaviti svjetski financijski problemi i konflikti, no, bez obzira na sve, ipak će to biti godina u kojoj će početi procvat spiritualnosti u cijelom svijetu. Iako stvari izgledaju loše, situacija se okreće u pravom smjeru i bolje ljudske vrijednosti doći će do izražaja.

Početkom godine, u prva dva mjeseca, doći će do rata na Bliskom istoku, Izrael će udariti punom snagom po Iranu i njihovim nuklearnim postrojenjima, no neće uspjeti uništiti sve ni izbliza, ostavljajući bijesnim Irancima dovoljno urana za prljave nuklearne bombe. Chicago je u opasnosti da tijekom ljeta postane cilj terorističkog napada.

Konflikt će se preliti u Siriju, pa će tako svi uspjesi koje su postigli pobunjenici biti izbrisani djelomičnom invazijom koju će izvesti Iran. Rusi i Kinezi ostat će po strani, no otkrit će se mnoge tajne isporuke oružja.

Craig je prošle godine točno predvidjeo lošu žetvu u SAD, a za ovu godinu predviđa jednako lošu, s tim da će isti problem pogoditi i Rusiju. Sve će to snažno odraziti na svjetsku glad koja će drastično porasti, uz poslovične ratove zbog hrane u Africi. Predsjednik Zimbabvea Mugabe trebao bi biti ubijen na jesen, a tu se Craig poziva na svoje uspješno proročanstvo o smrti Kim Jong-ila.

U Kini bi se trebala dogoditi druga revolucija tijekom lipnja, ne baš tako drastična kao ona Mao Ce Tunga, no u svakom slučaju snažna, koja će utjecati na razinu ljudskih sloboda i demokracije u Kini. Craig vidi znakove da se Kina polako raspada na nacionalne države, a jedno veliko industrijsko središte zatražit će neovisan financijski status kako bi se uspješno borilo s recesijom na Zapadu.

Google će biti na meti terorista, što bi trebalo rezultirati napadima, što virtualnim što stvarnim, pa će neke od Googleovih farmi servera izgorjeti, što će srušiti YouTube na dulje vrijeme. Uz to, Kongres će napasti Google zbog monopola, a i Muslimane će njihove vjerske vođe pozvati na bojkot korištenja Googla. Kako će se uz to pojaviti tražilica bez oglasa financirana od strane EU, uz novo pretraživanje koje će omogućiti Facebook, Google će biti u ozbiljnim problemima.

Potpuni raspad španjolskog gospodarstva neće još razoriti EU, čak ni francuska ideja o napuštanju eurozone, no prema Craigu, EU će u roku od par godina postati koalicija zemalja okupljenih oko Njemačke, temeljena na trgovini i financijama a ne na politici.

Što se tiče Jane, ona se više koncentrira na ljude u svojim predviđanjima, tako da predviđa trudnoću Kate Middleton i smrt princa Phillipa, supruga kraljice Elizabete II. No, uz to vjeruje kako će biti prilično velikih klimatskih promjena i prirodnih katastrofa, naročito naglašavajući kako će nevjerojatno velika oluja poharati Havaje, a u Britaniji bi se trebao odvaliti golemi komad obale na otoku Wight.

Živi bili pa vidjeli ...

Više o proročanstvima Craiga i Jane potražite OVDJE.

02.01.2013. 10:37:00
http://metro-portal.hr/predvidjanja-vidovnjaka-za-2013-godinu/75756/