Metro-portal.hr

objavljeno 02.02.2014. 11:47:43
COOL

Predstavljen Nissan Qashqai druge generacije

Nissan Qashqai druge generacije predstavljen je u Istri i gradu Rovinju – poboljšana verzija učvršćuje pozicije marke u segmentu crossovera

Malo duži, malo niži, malo širi
Malo duži, malo niži, malo širi (Automania)

Novi Nissan Qashqai vrlo je brzo poslije lansiranja i predstavljanja na europskom tržištu došao u Hrvatsku. Zastupnik Renault Nissan Hrvatska izabrao je Istru i grad Rovinj za predstavljanje osvježenog Qashqaija hrvatskim automobilskim novinarima, dok je ostatak kontinenta pod obilnim snijegom, što bi bio pravi ambijent za prve probne vožnje, ali do neke druge prilike...

Nissan Qashqai već dugo predvodi tržište crossovera, a od 2007. godine proizvedeno ga je više od dva milijuna. Privlači kupce u segmentu C koji traže više stila, tehnologije i uzbuđenja, kao i one koje zanima smanjenje obujma, tj. veća učinkovitost. Novi Qashqai druge generacije trebao bi učvrstiti Nissanov vodeći položaj u razredu crossovera nakon što krene u prodaju na svjetskim tržištima.

Vrhunska tehnologija, dizajn druge generacije crossovera i unaprijeđena dinamičnost zajedno tvore okosnicu novog Nissan Qashqaija. Novi Qashqai je 49 mm dulji od dosadašnjeg modela i neznatno je niži i širi. Stoga ima otmjeno i postojano držanje, a istodobno je zadržao crossoverski stil, kompaktne dimenzije i povišen položaj vožnje.

Jedinstvena obilježja - među njima i školjkasti poklopac motora - izgledaju vrhunski i zadržali su snažne Qashqai vizualne gene.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

02.02.2014. 11:47:43
http://metro-portal.hr/predstavljen-nissan-qashqai-druge-generacije/83042/