Metro-portal.hr

objavljeno 23.10.2021. 13:01:00
NOVOSTI

Predstavljen je Huawei nova 9 pametni telefon

Stigao je Huawei nova 9 – pametni telefon koji odgovara vašem stilu: dinamičan, moderan i neovisan

nova 9
nova 9 (Arhiva)

Novi pametni telefon Huawei nova 9 impresionirat će korisnike na više razina. Izuzetno moderan dizajn, jaka kamera, snažne performanse i dugotrajno trajanje baterije samo su neke od karakteristika koje čine Huawei nova 9 vrlo poželjnim uređajem.

Povijest nova 9 pametnog telefona

Inovacije su temelj serije Huawei nova pametnih telefona. U posljednjih pet godina, serija nova je neprestano unaprjeđivana i kao rezultat toga, nova 9 dolazi s moćnom kamerom, prekrasnim dizajnom, tehnologijom brzog punjenja, pregrštom aplikacija i još mnogo toga. Huawei nova 9 je dinamičan, elegantan i neovisan pametni telefon, koji će sve svoje adute pokazati u ulozi osobnog asistenta modernim, aktivnim i kreativnim korisnicima.

Kamera može zabilježiti važne trenutke čak i noću

U današnje vrijeme, ljudi žive punim plućima i koriste svoje pametne uređaje tijekom cijelog dana pa i noći. Huawei nova 9 pametni telefon sadrži napredne načine rada dnevne i noćne fotografije koji korisniku pružaju mogućnost zabilježiti najljepše trenutke čak i kada je osvjetljenje slabo.

Zahvaljujući sustavu Ultra Vision kamere, koji uključuje glavnu kameru RYYB Ultra Vision od 50MP, ultraširokokutnu kameru od 8MP, dubinsku kameru od 2MP i makro kameru od 4cm, korisnik može fotografirati svijet oko sebe ili uhvatiti kamerom sjajne portrete i panorame. A pomoću noćnih načina rada poput Extreme Night Shoot i Night Portrait, omogućeno je visokokvalitetno fotografiranje u svijetlom, ali i mračnom okruženju.

Fotografija nije uvijek dovoljna kada poželimo zabilježiti poseban trenutak. Nova 9 korisniku pruža mogućnost snimanja videozapisa u 4K rezoluciji prednjom i stražnjom kamerom, AIS video stabilizaciju i funkciju Night Selfie Video, stoga korisnici mogu snimiti zanimljive trenutke čak i noću.

Dizajn koji odgovara svakom stilu

Pametni telefoni postali su modni detalj koji ističu osobni stil svakog korisnika. Huawei nova 9 dolazi u dvije prekrasne nijanse plave i crne boji te će postati savršten stilski dodatak svakom korisniku. Unatoč velikoj bateriji i širokom zaslonu, nova 9 je i dalje ultra lagan i praktičan zahvaljujući debljini od samo 7,7 mm i težini od približno 175 grama.

Dugotrajna baterija

Živimo užurbanim životom te nam je važno da baterija uređaja prati naš tempo života. Huawei nova 9 dolazi s 4300 mAh baterijom koja će izdržati cjelodnevne aktivnosti korisnika. Zahvaljujući Huawei SuperCharge od 66 W, bateriji treba samo 15 minuta da dosegne 53%, a da se napuni 100% treba joj 38 minuta. Punjenje baterije brže je i lakše nego ikad prije, a korisnik ne treba brinuti o trajanju baterije.

Ovaj pametni telefon pokreće 6nm Snapdragon 778G 4G procesor. Opremljen je VC tekućim hlađenjem i grafen tehnologijom hlađenja koja mjeri temperaturu uređaja te automatski prilagođava performanse, kako bi se Huawei nova 9 pametni telefon ohladio i nastavio korisniku pružati besprijekorno iskustvo korištenja.

Pametni telefon poput vas i za vas

Huawei nova 9 pametni telefon ispunit će sva očekivanja korisnika. Uz snažne performanse i dugotrajnu bateriju, bez obzira na uvjete osvjetljenja, korisnik uvijek može fotografirati čaroban trenutak ili snimiti poseban događaj. Naposljetku, Huawei nova 9 pametni telefon naglasit će korisnikov stil te pružiti ugodan vizualan doživljaj tijekom korištenja.

Huawei nova 9 pametni telefon dostupan je u prednarudžbi od 21. listopada do 1. studenog uz vrijedan poklon - FreeBuds 4 slušalice. U prodaji je dostupan od 2. studenog kod Huawei prodajnih partnera. Preporučena prodajna cijena nova 9 pametnog telefona je 3.899,00 HRK. 


23.10.2021. 13:01:00
http://metro-portal.hr/predstavljen-je-huawei-nova-9-pametni-telefon/134802/