Metro-portal.hr

objavljeno 06.05.2010. 13:47:36
FESTIVAL

Predstavljen 14. Cest is d Best

Pajo i Hadži sa suradnicima ne odustaju od festivala ni u kriznim vremenima

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Metro portal)

U ugodnoj atmosferi paviljona na Zrinjevcu dobri duhovi zagrebačke ulične zabave predstavili su novo izdanje svog festivala Cest is d Best. Održat će se od 3. - 6. lipnja na velikom broju javnih prostora, od Trga bana Jelačića preko Cvjetnog trga do Strossmayerovog šetališta.

I za ovu godinu najavljen je velik broj uličnih zabavljača iz cijelog svijeta, od Australije i Argentine do Hrvatske, koju će predstavljati Magister Ludi, tj. Davor Peršić sa svojom glazbeno mimičkom komedijom.

Akrobati The Great Gondos iz daleke Australije oduševit će publiku svojom zabavnom fizičkom komedijom u burlesknom duhu, talijanski Bandarani klezmer glazbom kombiniranom s balkanskim ritmovima zacijelo će rasplesati ponekog gledatelja, dok će slovenska skupina Ljud spustiti vanzemaljski brod kraj Manduševca.

Vrijedi istaknuti da su, nakon duge bitke, organizatori uspjeli dobiti dozvole za održavanje do 23 sata, pa će Zagreb napokon prodisati i u kasnijim satima. Nastup je potvrdio i Darko Rundek, tako da nas očekuju tri dana lude zabave u centru grada.

06.05.2010. 13:47:36
http://metro-portal.hr/predstavljen-14-cest-is-d-best/39417/