Metro-portal.hr

objavljeno 21.05.2018. 15:29:00
DOĐITE

Predavanje o zaraznim i nametničkim bolestima

Prevencija zaraznih i nametničkih bolesti kod pasa je bitna za sve vlasnike kako bi znali na koji način pravilno reagirati i pomoći svom ljubimcu da što dulje bude zdrav

Predavanje koje se ne smije propustiti
Predavanje koje se ne smije propustiti (KU Malinois)

U četvrtak, 24.svibnja u večernjim satima Kinološka Udruga Malinoisa iz Zadra organizira predavanje "Prevencija zaraznih i nametničkih bolesti" na prostorima kluba u Privlaci.

Predavanje vodi univ.mag.spec.med.vet. Krešimir Martinković koji je djelatnik Klinike za zarazne bolesti Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu već dugi niz godina.

Prevencija zaraznih i nametničkih bolesti kod pasa je bitna za sve vlasnike kako bi znali na koji način pravilno reagirati i pomoći svom ljubimcu da što dulje bude zdrav.  Često naši ljubimci završe kod veterinara kada su već u kroničnoj fazi neke bolesti te je vrlo bitno prepoznati simptome na vrijeme i zapravo najbitnija je prevencija.

Kinološka Udruga Malinois Zadar je osnovana s ciljem promicanja, razvitka i unapređivanja kinologije u Republici Hrvatskoj kroz uzgoj, obuku, izlaganje na izložbama, sudjelovanje na natjecanjima u radu školovanih pasa i zaštitu pasa, posebno belgijskih ovčara, u skladu s principima kinološke etike i zakona.

Predavanje je interaktivno te će sudionici moći postavljati pitanja vezana uz temu. 

Mjesta za predavanje su ograničena, a sve informacije možete dobiti na Facebook stranici KU Malinoisa ili na kontakt broj 0955090460, a prijaviti se možete i na e-mail: ku.malinois.zadar@gmail.com

Facebook event

21.05.2018. 15:29:00
http://metro-portal.hr/predavanje-o-zaraznim-i-nametnickim-bolestima/112255/