Metro-portal.hr

objavljeno 12.01.2014. 23:01:00
HE HE

Precijenjene seksualne radnje

Neke stvari u seksu puno bolje zvuče nego što u stvari jesu, pa evo jedne liste najprecjenjenijih stvari u seksu koju su sastavili na emandlo.com

Da ne pretjerujemo malo? :)
Da ne pretjerujemo malo? :) (Arhiva)

Savladali ste osnove ljubljenja, milovanja bez prejakog stiskanja i obavili prvi seks, kakav bio da bio. Redovno se samozadovoljavate, gledate pornjavu na netu i mislite kako je super postati iskusniji i isprobati svašta ...

Pa, oni iskusniji mogli bi vas malo podučiti, ako imate živaca i otvoren um bez pretjeranog utjecaja testosterona. S tom su idejom krenuli na emandlo.com, i savjeti za mlade i neiskusne izazvali su više podignutih obrva nego odobravanja na prvu, no nakon malo razmišljanja, ipak je sve bilo na mjestu.

Recimo, seks u troje je san svih muškaraca, nekima s još jednim muškarcem i ženom, većini s dvije žene. No, razmislite malo - puno udova (ne onih petih), nedovoljno orgazama, prstohvat ljubomore i prilično glup osjećaj nakon što je sve gotovo, a vas troje ležite na krevetu i čekate tko će se prvi dići da možete pobjeći.

Poza 69 može vam se činiti sjajnom, sve dok je ne isprobate, a priča o zajedničkim orgazmima i istovremenom svršavanju dugo, dugo će vam biti potpuna misterija. 

Da, tu je i G točka. Pitajte prvo nekoga tko zna, nadajte se da je to vaša partnerica koja će vas voditi, jer ako krenete prtljati u tom području, letjet ćete iz kreveta prije nego što stignete trepnuti.

Ako ste gledali previše pornića, mislit ćete da je seks žestoka i brza penetracija ... no, kad to prvi put isprobate, ustanovit ćete da se a) to vašoj dragoj ne sviđa i b) da nema šanse da izdržite u tom ritmu dulje od dvije minute. Znači, zaboravite.

Duboko grlo, mistična varijanta oralnog seksa može dobro izgledati na ekranu, no ako i imate među nogama nešto što zahtijeva tu tehniku, najvjerojatnije nikad u životu nećete naletjeti na nekog tko to zna napraviti. A baš da je seksi natjerati partnericu da vam se ispovraća po penisu ... nije, slažete se?

Savjeta ima još, ali mislimo da je i ovo čisto dosta da vam neke mitove malo razbistrimo ...

12.01.2014. 23:01:00
http://metro-portal.hr/precijenjene-seksualne-radnje/82674/