Metro-portal.hr

objavljeno 03.06.2013. 23:01:00
SAVJETI

Pravila seksa za jednu noć

Ako vam se posreći, mogli biste ispuniti san, no prije toga ipak treba biti spreman za slučaj da se to stvarno i dogodi

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)

Svaki solo muškarac sanja o mogućnosti seksa za jednu noć s nekom divnom djevojkom koju je upoznao na večernjem izlasku, a istini za volju, nije malen broj djevojaka koje pomisle na istu stvar dok se spremaju za izlazak.

E, pa ako vam se posreći, mogli biste ispuniti san, no prije toga ipak treba biti spreman za slučaj da se to stvarno i dogodi. 

Za početak, spremite stan prije izlaska. Naravno, nije potrebno napraviti čudo, no dovesti ga u kakav-takav red je poželjno, kao i staviti čistu posteljinu, za svaki slučaj.

Nakon toga provjerite torbicu ili džep, tamo bi se trebao nalaziti kondom. Nikad nemojte računati na pamet osobe s kojom možda završite u krevetu, ako oboje imate zaštitu odlično, no što ako nemate?

Ako nemate svoj stan, osigurajte neki prostor kod prijatelja ili se pomirite s činjenicom da će slučajni seksualni partner to morati riješiti. 

Kad već ulovite željenu osobu, svratite do toaleta prije odlaska u nečiji stan i razmislite još jednom. U slučaju da postoji mogućnost da se nakon tog seksa nastavite viđati - recimo s kolegom ili kolegicom s posla ili susjedom, moglo bi biti nezgodno ...

Na kraju, kad krenete u krevet, pazite što govorite, jer bi se mogli probuditi kraj nekoga s kim ste imali najgori seks u životu, a ta osoba misli da ste vi u vezi jer ste sinoć lupetali gluposti. Stoga, jezik za zube. Ima vremena za velike izjave nakon seksa.

03.06.2013. 23:01:00
http://metro-portal.hr/pravila-seksa-za-jednu-noc/78502/