Metro-portal.hr

objavljeno 07.02.2021. 21:01:00
SLUŠAJTE...

Pravila dobrog seksa

Ukratko, postoje neke stvari koje treba raditi kao u školici, kako ne bi bilo problema i kako ne biste dobili lošu ocjenu

Par stvari koje trebate dobro napraviti...
Par stvari koje trebate dobro napraviti... (Arhiva)

Prvi seks s novom partnericom nije ništa manje paničan nego kad je s novim partnerom - naravno, sve kombinacija su ovdje potpuno OK, da budemo jasni i transparentni...

Ukratko, postoje neke stvari koje treba raditi kao u školici, kako ne bi bilo problema i kako ne biste dobili lošu ocjenu i - nikada više nećete vidjeti taj krevet.

Kondom - uvijek morate imati prezervativ sa sobom. Možemo mi sad biti fini i reći joj, ne očekujte seks nakon spoja, no vi ćete to željeti u svakom slučaju, pa budite spremni i ponesite ga sa sobom.

Stan - budite pametni i ne zovite je k sebi ako živite s roditeljima, to je definitivno loša ideja, a u slučaju da živite sami, potrudite se da vam stan izgleda makar relativno pristojno, jer rasturen stan ili soba loše djeluju na želju za seksom. 

Isprike - imajte na umu prvo pravilo seksa - nikad, ali nikad se nemojte ispričavati ako vam je izvedba bila loša jer ćete samo pogoršati stvar.

Odlazak - kad ona izađe iz kreveta, a nije krenula po čašu vode ili do WC-a pa se vraća, i vi trebate izaći i krenuti za njom kako biste nastavili druženje. U slučaju da je odlučila otići kući, obavezno ponudite da je odvezete ili je otpratite do stanice busa ili tramvaja. Nikad, ali baš nikad nemojte reći da ćete joj pozvati taksi - em je više nikad nećete vidjeti, em će cijeli grad znati da ste obična muška svinja. 

Dakle, kratka škola seksa je tu, samo još pronađite osobu...

07.02.2021. 21:01:00
http://metro-portal.hr/pravila-dobrog-seksa/130247/