Metro-portal.hr

objavljeno 12.08.2011. 13:48:14
PROBLEMI U REPKI

Pranjić izbačen iz nogometne reprezentacije

Razlog za takvu odluku je nedoličan način na koji je Pranjić iskazao svoje nezadovoljstvo statusom u reprezentaciji odbivši se rukovati sa stručnim stožerom nakon utakmice s Irskom

Fotografija vijesti

Slaven Bilić danas je na konferenciji za novinare izjavio kako je isključio Danijela Pranjića iz reprezentacije te da ga ne namjerava više zvati nazad, prenosi Hina.

Razlog za takvu odluku je nedoličan način na koji je Pranjić iskazao svoje nezadovoljstvo statusom u reprezentaciji nakon prijateljske utakmice između Irske i Hrvatske, odbivši se rukovati sa stručnim stožerom .

"Pranjić je nakon utakmice na nedoličan način iskazao nezadovoljstvo svojim statusom. Na njega više nećemo računati. Zahvalili smo mu se na ovih pet godina suradnje i želimo mu sreću u daljnjoj karijeri", rekao je Bilić. "Mi smo donijeli tu odluku, imali smo sastanak s igračima", dodao je.

"Pranjić se odbio rukovati sa stožerom. Nije bilo ružnih riječi. Bio je to normalan, kulturan i miran razlaz, ali od početka postoje jasna pravila ponašanja u reprezentaciji. To nije suspenzija, nego definitivna odluka", kazao je Bilić.

Stožer reprezentacije ima podršku Hrvatskog nogometnog saveza u tome, kazao je tajnik Saveza Zorislav Srebrić.

12.08.2011. 13:48:14
http://metro-portal.hr/pranjic-izbacen-iz-nogometne-reprezentacije/62199/