Metro-portal.hr

objavljeno 05.11.2010. 15:10:00
TKO BI REKAO?

Poznati nisu uvijek zvijezde u krevetu

Žene koje su spavale s poznatim pjevačima, gumcima, sportašima i bogatašima vrlo dobro znaju kakvi su ti muškarci u intimnom smislu - javna slika je izgleda puno drugačija od stvarne

50 Cent
50 Cent (Getty Images)

Na filmovima, u video spotovima i časopisima djeluju kao ljubavnici prve klase (štogod to značilo), ali žene koje su s njima provodile noći, ili barem tako tvrde, imaju sasvim drugačiji pogled na 'stvar'. Poznati glumci i pjevači možda jesu zvijezde na ekranima i radio prijemnicima, ali čini se da su u krevetu sve samo ne zvijezde.

Jesse James

Brigitte Daguerre, ljubavnica bivšeg muža Sandre Bullock, otkrila javnosti da je Jesse vrlo sebičan ljubavnik i da za vrijeme seksa misli samo za sebe i ne mari za njene užitke. Momak razmišlja samo kako će ugoditi sebi.

Colin Farrell

Francuskinja Angelique Jerome, koja je nekada bila ljubavnica slavnog glumca, tvrdi da je seks s Colinom Farrellom bio uistinu loš i da je iz pristojnosti glumila orgazme. Tvrdi da se činio kao netko tko baš i nije imao puno iskustva s ženama. "Da ga nisam poznavala, mogla bih reći da mu je to bio prvi seks. Deset sekundi poslije seksa je zaspao".

Colin Farrell

50 Cent

Istina je da rapper koji za sebe tvrdi da ima magičnu palicu ('magic stick') i nije baš najbolji ljubavnik. Detalje je otkrila jedna egzotična plesačica koja je rekla kako ga je u jednom trenutku pitala: „Hoćemo li se seksati ili ćemo samo razgovarati?" Dama je otkrila i centimetre 50 centa o kojima kaže da baš i nije bila oduševljena. „S njegovih 15 centimetara sam se pitala što da uopće radim. Na ljestvici od 1 do 10 bi mu dala 3. Vjerojatno je zaslužio i manje, ali mu dajem plus jer je bio pun poštovanja."

Russell Brand

Kada je dugokosi glumac radio kao radijski DJ jednog je dana nazvao glumca Andrewa Sachsa kako bih mu rekao da je spavao s njegovom unukom Georgino Baillie. Georgina je rekla da je Russell bio pravo razočarenje i da je cijelo vrijeme u krevetu vikao riječ „Que?" koja je bila značajna za lik njenog djeda u seriji Fawlty Towers. Što je svakako uznemirujuće iz više točki gledišta. 

Russell Brand

Enrique Iglesias

Enrigue Iglesias se je našao na popisu loših ljubavnika poslije svoje veze s Anom Kurnjikovom. Pjevač je otkrio javnosti da je jedna stvar koju bi promijenio na svom tijelu njegov penis jer je premalen. Ana je sve skupa komentirala s riječima: „Niti to ne bi promijenilo ništa." nije sasvim jasno je li govorila o njihovoj vezi ili činjenici da je Enrique tako loš u krevetu da ni veći penis ne bi napravo dobrog ljubavnika od njega. 

Enrique Iglesias

Eminem

 Internetski  portal The Evil Beet je objavio izjavu Eminemove bivše žene Kim, koja je rekla: „Nije pretjerano obdaren. Za seks treba malu plavu tabletu, inače njegov penis ne radi." Eminemov odgovor? „Žalosno je, da sam sam napredovao, a ona očito nije. Njeno medijsko istupanje škodi samo našoj djevojčici, volio bih kad bi s tim prestala."

Izvor: Intimatemedicine.com.hr

05.11.2010. 15:10:00
http://metro-portal.hr/poznati-nisu-uvijek-zvijezde-u-krevetu/50764/