Metro-portal.hr

objavljeno 14.05.2018. 10:31:00
SAZNAJEMO

Poznati brend nudi ljetni posao iz snova

Voliš putovati i zabavljati ljude oko sebe? Zašto za to ne bi bio plaćen, pita ekipa iz Orangine

Budi glavni promotor Orangina turneje!
Budi glavni promotor Orangina turneje! (Orangina)

Navršio/la si 18 godina, studiraš, u opisu tvog profila stoji da si vesela, komunikativna, kreativna, susretljiva i snalažljiva osoba te slobodan/na tijekom lipnja i srpnja!? Ako si sve to što nama treba, onda si ti ta tražena osoba kojoj Orangina donosi više razloga za veselje i uživanciju ovo ljeto!

Otvorena je pozicija za glavnog promotora Orangina turneje i tražimo nekog poput tebe!

Pozicija glavni promotor Orangina turneje tzv. Chief Shaking Officier-a, pruža ti ultra zabavno ljeto i posao iz snova: ljeto na najatraktivnijim Hrvatskim destinacijama, uvijek u dobrom društvu, na mjestu najveće zabave i u središtu najatraktivnijih događaja.

Plaćamo te da (se) zabavljaš!

Tvoj zadatak je da pratiš Orangina O! truck turneju, aktivno surađuješ u provođenju promotivnih aktivnosti , „podižeš atmosferu" i uveseljavaš znatiželjne pratitelje i publiku turneje, pratiš situaciju, snimaš i fotografiraš. Drugim riječima, plaćamo te da (se) zabavljaš!

Ovo jedinstveno iskustvo, u dinamičnom i inspirativnom okruženju, pruža ti Orangina, najprirodnije gazirano piće, autentična i osebujna okusom i izgledom.

Stoga, klikni na link https://www.moj-posao.net/Posao/377468/Glavni-promotor-Orangina-turneje-mz/ i pokreni strast u sebi te osvoji ljeto godine - postani glavni promotor.

Orangina ti donosi jedinstven okus i miris Mediterana i ljeto za pamćenje!

Čekamo te,

Tvoj Orangina Team

https://www.facebook.com/OranginaAdria/

www.orangina.hr

14.05.2018. 10:31:00
http://metro-portal.hr/poznati-brend-nudi-ljetni-posao-iz-snova/112103/