Metro-portal.hr

objavljeno 21.04.2010. 10:39:35
HAJDUK-ŠIBENIK

Poziv navijačima na mirno praćenje finala Kupa

Hajduk je u prošlom kolu u prvenstvenoj utakmici pobjedio Šibenik u Šibeniku sa 1-0

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Vladimir Dugandžić/CROPIX)

Trener splitskog Hajduka Stanko Poklepović uoči današnje prve utakmice finala hrvatskog nogometnog Kupa protiv Šibenika, koja se igra na Poljudu od 17.30 sati, pozvao je publiku da stvori ambijent dostojan finala domaćeg kupa.

"Hajduk će organizacijom igre i motivacijom učiniti sve da u dvije finalne utakmice protiv Šibenika bude bolji i osvoji ovogodišnji Kup Hrvatske jer nam je taj trofej iznimno važan", kazao je Poklepović.

Trener Šibenika Branko Karačić je izjavio kako će Hajduk na krilima navijača nastojati ostvariti pobjedu u današnjoj utakmici na Poljudu. Hajduk je u prošlom kolu u prvenstvenoj utakmici pobjedio Šibenik u Šibeniku sa 1-0.

"Hajduk je u psihološkoj prednosti nakon te pobjede, ali i mi smo izvukli pouke iz te utakmice", rekao je Karačić.

Uzvrat će se igrati 5. svibnja u Šibeniku.

Policijska uprava splitsko-dalmatinske županije je priopćila da je posjetiteljima današnje utakmice na Poljud zabranjeno unošenje i korištenje pirotehničkih sredstava. Zabranjeno je unošenje na stadion upaljača, plastičnih boca i drugih tvrdih predmeta, te torbi i ruksaka, kao i zastava na drvenim ili metalnim štapovima. Policija je priopćila da je danas osobama koje se kreću u pravcu Poljuda zabranjeno nošenje oružja i alkoholnih pića, te je najavila da će sukladno zakonskim ovlastima snimati događanja na stadionu.(hina/metro-portal)

21.04.2010. 10:39:35
http://metro-portal.hr/poziv-navijacima-na-mirno-pracenje-finala-kupa/38333/