Metro-portal.hr

objavljeno 05.10.2013. 12:02:00
AAAA!

Povremene svađe dobre su za vezu

Prava i kvalitetna veza može izdržati i žučnu svađu, a pritom ćete riješiti neke probleme koje muče oba partnera

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)

Koliko se često svađate s partnerom? Ako došlo do toga da svakog dana imate barem jednu malu svađu, problemi u vezi došli su do razine kad vam treba ili dobar iskren razgovor ili jedna prava, bučna i kvalitetna svađa.

Zašto? Zato da bi se, za početak, dobro ispraznili i rekli ono što prešućujete već neko vrijeme, što skrivate u sebi i što vam donosi dodatni stres. Dobrom svađom rješavate se stresa, uviđate koliko je to beznačajna sitnica i pomirenje dolazi brzo.

Svađa će vam jasno pokazati koliko vam zapravo znači partner, pogotovo ako netko zalupi vratima i ode u šetnju kako bi smirio strasti. Tek tada možete stvarno procijeniti koliko vam može nedostajati partner, pa će i pomirenje biti brzo i strastveno. 

Obostrano vikanje će vam, kad se smirite i pokušate analizirati što se zapravo dogodilo, pokazati koliko zapravo lijepih, ugodnih i tihih trenutaka provodite zajedno i osnažit će vaše osjećaje prema partneru i predanost vezi. 

Povremene svađe naučit će vas kako se nositi s problemima u vezi, pokazat će vas za što se vrijedi boriti i, u konačnici, učiniti vašu vezu zrelijom i kvalitetnijom.

Za kraj, naravno, ne treba zaboraviti koliko se dobro pomiriti. To obično uključuje puno grljenja i nježnosti, a ni pomirbeni seks nije daleko ....

05.10.2013. 12:02:00
http://metro-portal.hr/povremene-svadje-dobre-su-za-vezu/80868/