Metro-portal.hr

objavljeno 16.04.2012. 15:32:56
POŽURITE

Povoljnije ulaznice za INmusic festival još samo do srijede, 18. travnja

Ulaznice za INmusic festival (za tri dana), koji će se održati 28., 29. i 30. lipnja, po trenutnoj cijeni od 290 kn bit će u prodaji samo još do srijede, 18. travnja

Požurite dok još ima jeftinih ulaznica
Požurite dok još ima jeftinih ulaznica (INmusic)

Od 19. travnja cijena festivalskih ulaznica iznosit će 340 kuna. Kamperske ulaznice za 7 dana boravka bit će u prodaji sve do festivala po cijeni od 150 kuna.

Uz festivalsku ulaznicu, moguće je kupiti i kampersku ulaznicu po cijeni od 150 kn, a kampiranje će biti moguće uz posjedovanje festivalske i kamperske ulaznice. Ovogodišnji kamp će na raspolaganju imati toplu vodu, wireless internet, trgovinu te mogućnost čuvanja osobnih stvari, punjenja mobitela i laptopa. Uz osnovni sadržaj, kamperi će u šest dana boravka moći uživati i u kupanju, sportu, glazbi, posjetima gradu i zanimljivim lokacijama diljem Hrvatske.

Festivalske i kamperske ulaznice mogu se kupiti u Tisak Media centrima u Hrvatskoj, a mogu se naručiti i putem Tisak Media Webshopa te ih naručiti na najbliži kiosk Tiska.

Svoj nastup na ovogodišnjem INmusic festivalu do sad su potvrdili The Cranberries, Franz Ferdinand, Gorillaz Sound System, Plan B, Mando Diao, Gogol Bordello, General Elektriks, Retro Stefson, Iness Mezel i Tamikrest, dok će još najava izvođača uslijediti.

16.04.2012. 15:32:56
http://metro-portal.hr/povoljnije-ulaznice-za-inmusic-festival-jos-samo-do-srijede-18-travnja/70108/