Metro-portal.hr

objavljeno 24.02.2011. 08:45:00
THOMPSON PONOVO ODBIJEN

Potvrđeno sedam ljetnih koncerata u pulskoj Areni

Posebno povjerenstvo za ljetne programe u pulskoj Areni razmotrilo je sve pristigle programe i predložilo, a gradonačelnik Boris Miletić potvrdio, sedam glazbenih događaja

Fotografija vijesti

Riječ je o koncertu talijanskog pjevača Zucchera Fornaciara koji će se u organizaciji Nu Coast Entertaiment GMBH /Lira Intersounda održati 18. lipnja, dok će 10. srpnja biti izveden mjuzikl "Jalta, Jalta" u organizaciji Ictinus grupe, prenosi Hina. 

Pulska agencija Lira Intersound dobila je termin i 26. srpnja za nastup Jacka Johnsona dok će 30. srpnja koncert održati Tony Cetinski. "Star travel" organizira 6. kolovoza koncert Ive Gamulina i Glorije Gaynor dok će vojvođanski kantautor Đorđe Balašević nastupiti 13. kolovoza. Pulsko ljeto u Areni, 27. kolovoza svojim koncertom zatvara Zlazan Stipišić Gibonni.Od 16. do 23. srpnja u pulskom amfiteatru održat će se 58. Festival igranog filma u Puli.

Povjerenstvo nije dalo suglasnost za koncert Marka perkovića Thompsona, za humanitarni koncert "Volim Istru" udruge Hitan slučaj, za rock koncert u organizaciji udruge zagrebačkih rockera "Total rock world" te za nastup dalmatinskih klapa u organizaciji Šime Vukmana.

24.02.2011. 08:45:00
http://metro-portal.hr/potvrdjeno-sedam-ljetnih-koncerata-u-pulskoj-areni/55743/