Metro-portal.hr

objavljeno 24.04.2012. 09:29:00
DŽABE NOVACA

Potrošili 7000 kuna za najgore fotografije vjenčanja u povijesti

U vremenima kada brojimo svaku kunu, jedan je par iz V. Britanije odlučio ovjekovječiti svoj posebni dan angažirajući "provjereno kvalitetni" foto studio

Vjerujemo da se u pozadini ove slike mogla naći i puno neprimjerenija igračka od ovog motociklista
Vjerujemo da se u pozadini ove slike mogla naći i puno neprimjerenija igračka od ovog motociklista (Westgate Photography / SWNS)

Odabir dobrog fotografa za vjenčanje s razumnom cijenom i slobodnim rasporedom ponekad može biti prava muka, što itekako dobro znaju svi koji su imali prilike planirati svoje ili tuđe vjenčanje.

U vremenima kada brojimo svaku potrošenu kunu, jedan je par iz Velike Britanije odlučio ovjekovječiti svoj posebni dan angažirajući "provjereno kvalitetni" foto studio, koji im je uslugu naplatio 750 funti, nešto manje od 7000 kuna.

Konačni je rezultat doista nevjerojatan za svakoga tko je barem jednom u životu u ruci držao fotoaparat. Mutne fotografije, slikane bez blica (fotograf se pravdao time da boluje od epilepsije), zajednička fotografija na kojoj nitko ne gleda u istom smjeru te „službena" fotografija vjenčanog para koja izgleda kao da nagovješćuje skori razvod samo su neki od nevjerojatnih fotografskih propusta.

Budući da slika govori više od tisuću riječi, prepuštamo ovim fotografijama da vam same ispričaju ostatak ove nevjerojatne priče.

Znate li vi što je "pjesnik" htio reći ovom fotografijom mladenaca? Ako ništa drugo, sad svi znamo da su mjere protupožarne zaštite bile na visini zadatka.

Pretpostavljamo da je vješti fotograf ovdje želio na duhovit način prikazati veselu atmosferu nakon koje čašice previše, simulirajući magloviti alkoholni pogled fotoaparatom.

Iako na sam izbor lokacije nemamo nikakvih znamenki, ova fotografija prije djeluje kao nešto što nagoviještava razvod, nego što prikazuje prisne i zaljubljene mladence.

Vjerovali ili ne, ovo je službena zajednička fotografija s vjenčanja. Čitatelju koji prvi nađe dvije osobe koje gledaju u istom smjeru šaljemo nagradu.

U retrospektivi, vjerujemo da se u pozadini ove slike mogla naći i puno neprimjerenija igračka od ovog motociklista.

24.04.2012. 09:29:00
http://metro-portal.hr/potrosili-7000-kuna-za-najgore-fotografije-vjencanja-u-povijesti/70349/