Metro-portal.hr

objavljeno 19.06.2011. 12:15:00
NEMA ODUSTAJANJA

Potraga za Antonijom Bilić se nastavlja, zasad bez uspjeha

Policija ponovno zahvaljuje svim građanima na dojavama te ih pozivamo da se i dalje javljaju s korisnim informacijama na besplatni telefonski broj 192

Antonia Bilić
Antonia Bilić (Facebook)

Jutros je nastavljena intezivna potraga za maloljetnom Antonijom Bilić iz Drniša, a pripadnici Hrvatske gorske spašavanje (HGSS) pretražuju teren na području Drniša, izvijestila je Policijska uprava šibensko-kninska, prenosi Hina.

I dalje su u tijeku provjere osoba koje, prema stalnim dojavama građana i policijskih službenika iz cijele Hrvatske, fizički sliče objavljenom foto robotu muškarca koji je djevojku povezao u kamionu. Do sada je poimenično provjereno više od 380 takovih osoba, no nitko od njih nije doveden u izravnu vezu s nestankom maloljetne djevojke.

Policija nastavlja s pregledavanjem i analiziranjem zapisa s nadzornih kamera na auto-cestama, graničnim prijelazima, benzinskim postajama, parkiralištima i sl. Provjeravaju se prijevozničke tvrtke koje imaju u vlasništvu ili koriste teretna vozila slična traženom teretnom vozilu.

Policija ponovno zahvaljuje svim građanima na dojavama te ih pozivamo da se i dalje javljaju s korisnim informacijama na besplatni telefonski broj 192, najbližem policijskom službeniku ili u najbližu policijsku postaju, navodi PU šibensko-kninska.

Podsjetimo, nestala 17-godišnja Antonia Bilić zadnji put je viđena u Drnišu u utorak, 7. lipnja. Policija navodi da je maloljetna djevojka visine oko 175 centimetara, vitke tjelesne građe, duge crne kose, crnih očiju, a u vrijeme nestanka bila je obučena u bijelu majicu kratkih rukava sa sitnim plavim točkicama, plave traperice i tenisice boje zlata, marke "Nike"

19.06.2011. 12:15:00
http://metro-portal.hr/potraga-za-antonijom-bilic-se-nastavlja-zasad-bez-uspjeha/60329/